HunHír.info

2017. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Máig veszélyes a gyermekekre a Pokémon Go - pedofilok kivetik a hálójukat

2016. október 08. 15:13
Hunhír.info

plaza-250.jpgA “One in Four” gyermeksegítő szolgálat szerint a Pokemon Go kiváló lehetőséget biztosít a pedofilok számára, hogy kifigyeljék a gyermekeket, akik így szexuális zaklatás áldozatává válhatnak. A One in Four szolgálat klinikai igazgatója, Eileen Finnegan azt mondta, ez a játék arra is lehetőséget ad a pedofiloknak, hogy kisgyermekeket filmezzenek, és mindezt feltűnés nélkül tegyék.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A máig népszerű játék mobiltelefonos applikáció segítségével navigálja a felhasználót a való világban különböző, előre meghatározott helyekre, és a tapasztalatok alapján ennek nem csak különféle bűnszervezetek és tolvajok, de a pedofilok is előnyét élvezik. A One in Four szolgálat klinikai igazgatója, Eileen Finnegan azt mondta, ez a játék arra is lehetőséget ad a pedofiloknak, hogy kisgyermekeket filmezzenek, és mindezt feltűnés nélkül tegyék.

Finnegan arra hívta fel a figyelmet, hogy azok a gyermekek, akik a Pokémon Go-val rendszeresen játszanak, könnyebben válhatnak pedofilok áldozatává. A Pokémon Go elterjedtsége miatt szüleik számára sem egyszerű különbséget tenni a játékosok, és a “potenciális ragadozók” közt, akik erre hivatkozva próbálnak közel férkőzni a gyerekekhez, és a játék segítségével vadásznak rájuk.

Egyelőre nem látni, meddig fog tartani a Pokémon-őrület, mindenesetre a felhasználók száma a játék indításakor volt legmagasabb, később azonban némileg csökkent a népszerűsége (ám így is töretlenül fennáll). Júliusban közel 45 millió, augusztus végén pedig mintegy 35 millió felhasználója volt a játéknak.

hídfő.ru

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Virágnévszótár - Rácz JánosVirágnévszótár
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat