HunHír.info

2017. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

Te már aláírtad az EU halálos ítéletet, européer!

2016. október 07. 17:21
Hunhír.info

Az Európai Bizottság elnöke felszólította pénteken Párizsban az Európai Unió tagállamait, hogy tartsák tiszteletben a "menekültek" elosztására vonatkozó brüsszeli döntést. Jean-Claude Juncker arról beszélt, hogy "bizonyos tagállamok" nem hajtják végre azt a döntést, amely 160 ezer "menekült" uniós tagállamok közötti szétosztásáról szól.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

"A vég kezdetét jelenti az, ha a rögzített, demokratikusan kidolgozott szabályt már nem tartják tiszteletben a tagállamok" – hangsúlyozta Juncker, amivel az AFP francia hírügynökség szerint mindenekelőtt Magyarországra és a kvótareferendumra célzott.

"Ha minden tagállam népszavazást tart, ha nem ért egyet egy döntéssel, hogy kimondassa az ellenkezőjét annak, amit a jogszabályok előírnak, nem fogjuk tudni irányítani és kormányozni Európát" – mondta az Európai Bizottság elnöke.

Az EB elnöke a britek uniós kilépéséről azt mondta: a közösségnek "tántoríthatatlannak" kell lennie a Brexit feltételei körüli brit "manőverekkel" szemben. "Nem lehet valaki egyik lábával kint, a másikkal pedig bent" – hangsúlyozta Juncker, aki Manuel Valls francia miniszterelnökkel találkozott Párizsban.

"Nem kezdünk el tárgyalni addig, amíg nem kaptuk meg a kilépési nyilatkozatot a brit kormánytól." "Egyértelművé kell tenni, hogy ha az Egyesült Királyság szabad hozzáférést akar az európai uniós belső piachoz, akkor maradéktalanul be kell tartania az arra vonatkozó szabályozásokat és szabadságjogokat" – nyomatékosított az EB-elnök.

London részéről "már megkezdődött a manőverezés" – állította Juncker. "A brit kormány és közvetlen környezete már arról győzködi a kontinens iparmágnásait, hogy mindennek továbbra is ugyanabban a mederben kell folynia ahhoz, hogy a kapcsolatok a lehető legnyugodtabbak és legbarátságosabbak maradjanak." Nem nézhetjük, hogy "teljes európai iparágak elsötétített, leredőnyözött szobákban folytassanak titkos tárgyalásokat a brit kormány küldöttjeivel" – mondta a politikus.

"Ha elkezdjük szétbontani a belső piacot egy olyan állam kívánságára, aki az EU-ból való kilépés mellett döntött", azzal a saját halálos ítéletünket írjuk alá – tette hozzá.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Matyó motívumok kifestőkönyve - Horváth ÁgnesMatyó motívumok kifestőkönyve
Könyv - Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hunok hódításai és Attila birodalma - Edward GibbonA hunok hódításai és Attila birodalma
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat