HunHír.info

2017. Magvető hava 21. nap, Bise napja.

Negyedik generációs hadművelet zajlik Európa ellen

2016. október 05. 11:48
Hunhír.info

szabadkomuves250.jpgHárom irányból indul támadás Magyarország ellen: egy politikai Brüsszelből, egy informális médiatámadás és egy tevőleges, amely a magyar határ ellen irányul a "civil" szervezetek által, muszlim katonák összefogásából adódó tömegen keresztül – mondta a biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádiónak.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A brüsszeli politikai támadás hátterében az áll a szakértő szerint, hogy még csírájában szeretnék elfojtani azt a fajta "kuruc magatartást, amit Magyarország képvisel egy korábban kigondolt stratégia ellen", és amelynek lényege, hogy Európát multikulturális renddé szeretnék átalakítani, de ezt Magyarország nem csak nem akarja, hanem tesz is ellene.

Magyarország egyrészt megpróbálja megakadályozni az illegális folyamatokat, másrészt olyan törvények irányába lép, amely kizárja ennek a stratégiának a győzelmét – emelte ki a biztonságpolitikai szakértő. Másrészt ott vannak a "civil szervezetek szándékai, amelyek találkoznak a terroristák elképzelésével, még akkor is, ha ez nem direkt módon jelenik meg" – jelentette ki Földi László, aki szerint ez összehangolt dolog.

"Ez nem arról szól, hogy Brüsszel akar valamit, a média akar valamit, és a civilek akarnak valamit, hanem arról szól, hogy ez nagyon is irányított" – fogalmazott. A biztonságpolitikai szakértő arra is kitért, hogy a humanitárius szervezeteket nem azért hozták létre, amit az emberek látnak belőlük. "Amivel ma szembetaláljuk magunkat, az a negyedik generációs hadművelet Európa ellen. Ez nem fegyverekkel támad, és nem fegyverekkel próbál egy stratégiát érvényesíteni, hanem olyan rendszereken, struktúrákon keresztül, amelynek egyik eleme például a civil szervezetek által végrehajtott akciók" – magyarázta a biztonságpolitikai szakértő a 180 percben

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat