HunHír.info

2017. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Román „művész” vezette az erdélyi veszélyes szektát

2016. október 05. 06:48
Hunhír.info

A szektát egy román művész hozta létre, de magyar nőket is letartóztatott a rendőrség. A becsapott diáklányokat megalázó körülmények között tartották, gyakran meztelenre vetkőztették és csak szexért cserébe kaptak vacsorát. A szekta a tagok segítségével fiatal lányokat toborzott, csábított el főleg a marosvásárhelyi művészeti egyetemről.

Szexuálisan kihasznált, fogva tartott és éheztetett több lányt is egy erdélyi szekta. Az öt őrizetbe vett gyanúsítottból négy magyar.A román Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) emberei fogták el múlt héten E. S. Apostolachét, S. Ildikót, P. Mártát, B. Villőt és G. Veronikát.

2008-ban hozta létre a Kör nevű vallási szervezetet a zenész-koreográfus Apostolache.

A szekta a tagok segítségével fiatal lányokat toborzott, csábított el főleg a marosvásárhelyi művészeti egyetemről. Apostolache volt a közösség szellemi vezetője, aki saját otthonában szállásolta el a fiatalokat, amit szent háznak hívtak.

A lányok idővel teljesen kiszolgáltatottá váltak és engedelmességgel tartoztak a férfinek, aki saj­tóhírek szerint anno egy bécsi színházban is dolgozott. Elszigetelték őket a családjuktól, és a pénzüket a Körnek kellett adniuk.

Naponta csak egyszer kaptak túrós makarónit, illetve este szexuális ellenszolgáltatás fejében lekváros kenyeret. Az áldozatok mindegyike istenként tekintett Apostolachére, aki durván kihasználta őket nemi vágyai kielégítésére.

Az éjféli szeánszokon meztelenre vetkőztették őket, meggyújtottak egy fehér gyertyát, és „imádkoztak”. Az egyik legtöbbször használt szent ház a Marosvásárhelytől negyven kilométerre lévő Nyárádremete központjában, a falu templomától pár száz méterre áll - írja a Bors.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat