HunHír.info

2017. Áldás hava 28. nap, Délceg napja.

Szurkoljunk békésen, Dél-Békésben!

2016. október 03. 17:07
Hunhír.info

Sportos öltözetben érkeztek tegnap délután 15 órakor Kevermesre a Vajda Norbert vezette MÖM dél-békési csoportjának tagjai és szimpatizánsai a megyei harmadosztályú labdarúgó mérkőzésre. A mozgalmunktól talán kissé szokatlan megjelenés okát az adta, hogy egyre több panasszal fordultak hozzánk a Kevermesi „szurkolótáborral” kapcsolatban.

Magyar Menedék - Migránsokk

A zömében cigány származású egyének a labdarúgó mérkőzéseken sem hazudtolják meg hagyományaikat, ezért az ellenfél játékosai és szurkolói bizony nem szívesen látogatnak el az ország Dél-keleti szegletébe. Sőt információnk szerint, van olyan ifjúsági csapat a térségben, amelyik inkább lemond a három pontról, de nem hajlandóak odautazni.

Mivel ez így nem helyénvaló, ezért fogtak össze az egyébként is sportszerető fiatalemberek és indultak el egy kis szurkolásra Kevermesre, ahol nem kis meglepetésükre egy megyei harmadosztályú labdarúgó mérkőzéshez viszonyítva, egy rendkívül erős rendőri jelenlét volt tapasztalható.

Mint kiderült a rendőrség is tudomást szerzet a szurkolóink érkezéséről, ezért jelent meg a megyeszékhelyről a Körös akciócsoport és a területileg illetékes Mezőkovácsházi rendőr-kapitányság vezetője. Viszont a hazai "szurkolótábor" valahogy hiányzott, csak néhányan jelentek meg a vaskorlát mellett.

A mérkőzés egyébként a megszokotthoz képest, viszonylag normál hangulatban zajlott, most elmaradt a beszaladgálás a pályára és nem fenyegettek meg senkit azzal, hogy elvágják a torkát. Sőt a vendégcsapat játékosait sem zavarták fel a buszra, mivel a MÖM tagjai csak akkor hagyták el a pálya előtti területet, mikor az utolsó vendégjátékos is kijött az öltözőből.

A rendőrség egyébként a mostanában megszokott módon a háttérben maradva követte az eseményeket és csak akkor lépet közbe mikor arra szükség volt. Mindösszesen két rendőrnek volt fajvédő megnyilvánulása, ebből az egyik természetesen az éveken keresztül gárdistákat és Szebb jövőért polgárőröket üldöző, Oroszlán vadász becenévre hallgató, mezőkovácsházi rendőrkapitány volt.

Ő egyébként nagyon szeret szerepelni, csak a fellépései rendre balul sülnek el.

A délutáni foglalkozás mindenesetre a célját elérte és egy új arculatáról mutatkozott be a higgadt Dél-békési nemzeti erő!

Ezúton köszönjük Vajda Norbertnek és csapatának a sportolók és sportkedvelők melletti kiállását, valamint László Attila MÖM országos vezetőnek a támogatását, aki szabolcsi, mezőtúri és békéscsabai bajtársakkal érkezett a szurkolásra.

MÖM hírszolgálat

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A felemelkedés rejtélyei - David WilcockA felemelkedés rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyarország a kereszt árnyékában - Marton VeronikaMagyarország a kereszt árnyékában
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat