HunHír.info

2017. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

Szurkoljunk békésen, Dél-Békésben!

2016. október 03. 17:07
Hunhír.info

Sportos öltözetben érkeztek tegnap délután 15 órakor Kevermesre a Vajda Norbert vezette MÖM dél-békési csoportjának tagjai és szimpatizánsai a megyei harmadosztályú labdarúgó mérkőzésre. A mozgalmunktól talán kissé szokatlan megjelenés okát az adta, hogy egyre több panasszal fordultak hozzánk a Kevermesi „szurkolótáborral” kapcsolatban.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

A zömében cigány származású egyének a labdarúgó mérkőzéseken sem hazudtolják meg hagyományaikat, ezért az ellenfél játékosai és szurkolói bizony nem szívesen látogatnak el az ország Dél-keleti szegletébe. Sőt információnk szerint, van olyan ifjúsági csapat a térségben, amelyik inkább lemond a három pontról, de nem hajlandóak odautazni.

Mivel ez így nem helyénvaló, ezért fogtak össze az egyébként is sportszerető fiatalemberek és indultak el egy kis szurkolásra Kevermesre, ahol nem kis meglepetésükre egy megyei harmadosztályú labdarúgó mérkőzéshez viszonyítva, egy rendkívül erős rendőri jelenlét volt tapasztalható.

Mint kiderült a rendőrség is tudomást szerzet a szurkolóink érkezéséről, ezért jelent meg a megyeszékhelyről a Körös akciócsoport és a területileg illetékes Mezőkovácsházi rendőr-kapitányság vezetője. Viszont a hazai "szurkolótábor" valahogy hiányzott, csak néhányan jelentek meg a vaskorlát mellett.

A mérkőzés egyébként a megszokotthoz képest, viszonylag normál hangulatban zajlott, most elmaradt a beszaladgálás a pályára és nem fenyegettek meg senkit azzal, hogy elvágják a torkát. Sőt a vendégcsapat játékosait sem zavarták fel a buszra, mivel a MÖM tagjai csak akkor hagyták el a pálya előtti területet, mikor az utolsó vendégjátékos is kijött az öltözőből.

A rendőrség egyébként a mostanában megszokott módon a háttérben maradva követte az eseményeket és csak akkor lépet közbe mikor arra szükség volt. Mindösszesen két rendőrnek volt fajvédő megnyilvánulása, ebből az egyik természetesen az éveken keresztül gárdistákat és Szebb jövőért polgárőröket üldöző, Oroszlán vadász becenévre hallgató, mezőkovácsházi rendőrkapitány volt.

Ő egyébként nagyon szeret szerepelni, csak a fellépései rendre balul sülnek el.

A délutáni foglalkozás mindenesetre a célját elérte és egy új arculatáról mutatkozott be a higgadt Dél-békési nemzeti erő!

Ezúton köszönjük Vajda Norbertnek és csapatának a sportolók és sportkedvelők melletti kiállását, valamint László Attila MÖM országos vezetőnek a támogatását, aki szabolcsi, mezőtúri és békéscsabai bajtársakkal érkezett a szurkolásra.

MÖM hírszolgálat

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat