HunHír.info

2017. Szelek hava 26. nap, Csobánka napja.

„Farkas a nyulakkal nem egyezkedik"

2016. október 03. 15:25
Hunhír.info

A Jobbik szóvivője szerint a párton nem múlik Magyarország megvédése a kvótákkal szemben, ugyanakkor azt kérte a kormánypártoktól, hogy ne másra mutogassanak. Apáti István, az ellenzéki párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kormányfő magyarázza a bizonyítványt, de "nem azt mondja, hogy a vizsgán megbukott, hanem azt, hogy az ötöshöz még hiányzott négy jegy".

Magyar Menedék - Soros

Hozzátette: pártja félti az országot és a továbbiakban is mindent megtesz az emberek érdekében.

Értékelése szerint az eredményhez hozzájárult a baloldal passzivitása, és a Fidesz "agresszivitásba torkolló hiperaktivitása" is, s a kormány ellen fordult a maga alkotta választójogi rendszer a magas, 50 százalékos érvényességi küszöbbel. Kifogásolta azt is, hogy a külföldön dolgozók nem szavazhattak levélben.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője hiteltelennek nevezte, hogy a kormány "urizáló életmódot folytatva" próbálja elhitetni, mennyire védi az országot. Azt kérdezte, ki fizette Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter hétvégi helikopterútját, amely után egy vagyonnyilatkozatában nem szereplő Mercedesbe ült be.

Az ellenzéki politikus szóvá tette azt is, hogy az igazságügyi bizottság elutasította az általuk a Rogán Antallal szemben kezdeményezett vizsgálóbizottság létrehozását.

Az alaptörvény módosítását firtató kérdésre Apáti István azt felelte, akkor tudnak véleményt mondani róla, ha a kormány benyújtja azt.

Arra pedig, hogy részt vennének-e egy ellenzéki összefogásban, azt felelte: soha. "Farkas a nyulakkal nem egyezkedik" - indokolta.


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nemzeti Jogvédő Szolgálat: Jelentés a 10. évfordulón - Nemzeti Jogvédő SzolgálatNemzeti Jogvédő Szolgálat: Jelentés a 10. évfordulón
Könyv - Bolti ár: 2 006 Ft
Internetes ár: 1 705 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Széchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni - Széchenyi IstvánSzéchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat