HunHír.info

2017. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Várszegi Asztrik a migránsokkal tart

2016. október 02. 21:16
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Amíg Márfi Gyula veszprémi érsek mindig következetesen kiáll nemzetünk érdekében a migránsügy kapcsán, addig Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát pont az ellenkezőjét teszi. Persze ismerve Várszegi kötődéseit, ezen nagyon nem is lehet csodálkozni.

Várszegi a HVG-nek a minap kifejtette, hogy a mostani migráció „megállíthatatlan népvándorlás”, a kvótanépszavazás során a „nem”-re szavazásra való buzdítás „túlzott propaganda dacreakció”, ami „blokkolja a gondolkodást”. Ráadásul nem is rendelkezünk elég információkkal a migránsokról.

Megtudhattuk tőle aztán azt is, hogy akár „életünk árán” is meg kell védenünk a migránsokat, mert a jézusi parancs értelmében „még az ellenségemet is szeretnem kell”. Így hát a lehető legrosszabb lóra tesznek azok, akik elutasítják betelepítésüket. Képmutató farizeusok, álszent ájtatoskodók.

Aláaknázott Európában élünk. Az aláaknázók, a liberalizmus humanista álarcban mutatkozó szemfényvesztői között azonban, amint Várszegi esete tanúsítja, klerikusok is találhatók. Klerikusok, akik kettős mércével mérnek. Ha a liberális utópisták által az európai fehér népesség felszámolására beözönlő migráns tömegek szennyesét tisztára kell mosni, ott vannak a legelső sorban.

Legnagyobb bűnük, hogy a szeretetről való keresztény tanítást a kettős mérce jegyében teljesen meghamisítják. Ha a migránsok térnyerésére nemet mondunk, bűnről beszélnek, de ha a migránsok borítják fel a rendet, a szeretet jegyében elvárják, hogy azt némán vegyük tudomásul, sőt asszisztáljunk hozzá.

Régi igazság: egy jó pap tömegeket tud a mennyországba vinni, viszont egy rossz szintén tömegeket a pokolba. Egyben azonban joggal reménykedhetünk: azok, akik valóban keresztények, tudják, hogy Várszegi megnyilatkozásaira éppúgy nemet kell mondaniuk, mint Gyurcsány és köre viselkedésére.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
 - Rákos Katalin
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat