HunHír.info

2017. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

A Jobbik nemet mond a Fidesz migránsbarát politikájára

2016. október 01. 12:40
Hunhír.info

A Jobbik elutasítja a Fidesz migránsbarát politikáját, amely a letelepedési kötvények árusításán keresztül eddig 16 ezer gazdasági bevándorló letelepedését tette lehetővé Magyarországon.

Magyar Menedék - Migránsokk

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerint a Fidesz kettős beszédet folytat. Itthon azt mondja, hogy megvédi az országot a migránsoktól, eközben eddig 16 ezer migránsnak adott letelepedési engedélyt csak azért, mert 300 ezer eurót fizettek a kormánynak. Ezzel a Fidesz terroristák előtt is megnyitotta az ország kapuit, akik az elmúlt években a fegyverkereskedelemből, embercsempészetből hatalmas vagyonokat halmoztak fel, így könnyedén kifizethetik a letelepedés árát, és építhetik itt is a hálózataikat, véli Jakab.

Ráadásul aggasztó – tette hozzá –, hogy az Orbán-kormány újabban már afrikai magazinokban is hirdeti Magyarországot azzal a szöveggel, hogy „Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” Vagyis a Fidesz, függetlenül a népszavazás eredményétől gazdag afrikai bevándorlókat telepítene hazánkba. A Jobbik október 2-án nemcsak a kötelező kvótára, de a letelepedési kötvényen keresztüli bevándorlásra is nemet fog mondani.

A Jobbik szóvivője nyomatékosította azt is: ha a népszavazás érvénytelen lesz, és Orbánnak köszönhetően már nemcsak a gazdag afrikaiak jöhetnek, hanem bárki, akit Brüsszel jónak lát, a miniszterelnöknek le kell mondania, ugyanúgy, ahogy David Cameron brit miniszterelnök lemondott az elbukott Brexit-népszavazás után.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mesék Mátyás királyról
Mesék Mátyás királyról
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat