HunHír.info

2017. Áldás hava 28. nap, Délceg napja.

NO-IN zóna Ózdon, avagy Orbán új szocializmust épít?

2016. október 01. 10:09
Hunhír.info

Janiczak Dávidot, Ózd polgármesterét nem engedték be az állami fenntartású idősek otthonába Ózdon. Janiczak politikai játszmák részének nevezte, hogy nem az idősek világnapja alkalmából nem tehetett látogatást a megyei intézményben.

Magyar Menedék - Migránsokk

Alább Janiczak Dávid beszámolóját közöljük.

A pénteki napon az idősek világnapja alkalmából meglátogattam Ózd város idősotthonait, szeretettel, édességgel és nagyon kedves gyermekműsorral leptem meg az ózdi időseket. Az önkormányzati fenntartású otthonokban természetesen nagy örömmel fogadtak az idősek és a dolgozók egyaránt.

A városban működő állami fenntartású intézménybe is szerettem volna ellátogatni, hiszen ott is közel 150 ózdi idős lakik. Természetesen előre bejelentettem szándékomat a megyei vezetés felé, ahol azonban megdöbbentő választ kaptam. Az igazgató arról tájékoztatott, hogy a vasárnapi népszavazás előtt központi utasításra nem fogadhatnak politikusokat, ezért arra kértek, hogy a hónapban máskor, más rendezvényükön, a megyei igazgatóval közösen látogassam meg az intézményt. Az igazgató hozzátette, hogy szerinte bár most egy oldalon állunk (?), nem lenne szerencsés vasárnap előtt meglátogatnom az ott lakó időseket.

Tekintettel arra, hogy az idősek világnapja október 1-jén van, én nem szerettem volna különbséget tenni az önkormányzati és megyei fenntartású intézmények lakói között, ezért pénteken mégis megpróbáltam bejutni az intézménybe, azonban az igazgató irodájánál nem jutottam tovább.

Felháborítónak tartom, hogy a bent élő időseket elzárják, megfosztják az idősek napi köszöntéstől, és kiteszik őket a politikai játszmájuknak! Ők aztán igazán nem tehetnek arról, hogy népszavazás lesz, vagy hogy ki milyen pártállású. Ők idősek, akiknek a napját október 1-jén ünneplik, én pedig a város polgármestere vagyok, az övék is, és szerettem volna köszönteni őket. Számomra teljesen sokkoló, hogy az az Orbán Viktor, aki kicsivel több mint 25 éve egy hasonló rendszer ellen küzdött, most maga építi újjá ezt a szocializmust, és ez a szemlélet már az idősek ünnepét is megmérgezi.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere, a Jobbik alelnöke

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A chemtrail és a HAARP
A chemtrail és a HAARP
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel - Szendrey Marót ErvinA Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat