HunHír.info

2017. Magvető hava 23. nap, Nemzeti ünnep, Gyöngy napja.

Szavazz a diktátum ellen!

2016. október 01. 07:57
Hunhír.info

Turul.jpgA Magyar – Turán Alapítvány megalakulása óta az összmagyarság nemzeti érdekeinek támogatása mentén tevékenykedik, valamint minden tevékenységét Magyarország hosszú távú stratégiai érdekeinek szolgálatában teszi, legjobb tudása és erkölcsi meggyőződése alapján.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Magyarországon október 2-án népszavazás lesz. A nemzet kifejezheti az akaratát és üzenhet a Világnak, hogy Magyarország sorsát és jövőjét kizárólag a magyar nemzet tagjainak saját döntései határozhatják meg. Ezért arra buzdítjuk minden honfitársunkat, hogy vegyen részt a népszavazáson és mondjon nemet arra, hogy bárkik bármikor idegen tömegeket telepíthessenek a Hazánkba.

A jelenlegi különböző politikai magyarázatoktól és következményektől eltekintve a népszavazásnak azért van jelentősége, mert ezzel egy bizonyos kérdéskörre vonatkozóan egy ősznemzeti akarat hivatalos kinyilvánítására van mód, amely a későbbiekben is hivatkozási alap lehet az ilyen irányultságú kérdésekre vonatkozóan. A II. Világháborút követő szovjet megszállás és nemzetellenes kommunizmus évtizedeiben Moszkvából dirigáltak és rombolták a magyar nemzetet. Az elmúlt évszázadokban a Habsburgok idejében pedig betelepítések is voltak, amelyek következtében a későbbiekben a Kárpát-medence több területén is megváltoztak az etnikai arányok a magyarság rovására. Manapság Magyarországnak számos szövetségese és partnere van, több szövetségi rendszernek is tagja Hazánk (Európai Unió, NATO) akikkel az egyenlőség és kölcsönös tisztelet alapján kívánunk együttműködni, fenntartva Magyarország teljes szuverenitását.

Népszavazás

A nemzeti akarat méltóságteljes kinyilvánításának jelentősége mellett pedig felhívjuk honfitársaink figyelmét arra, hogy ne legyenek áldozatai a médiák és különböző érdekcsoportok és szervezetek manipulációinak sem. Ne hagyják magukat a túlzott és felesleges gyűlölködés irányába terelni. Hazánknak most nincs szüksége idegen betelepülők ezreire, azonban azt ismerjük fel, hogy a magyarságnak nem a (különböző) migránsok az ellenségei és nem is az iszlám. A migránsok hatalmas tömegeiben sok bűnöző, közéjük küldött terrorista és különböző mentalitású emberek lehetnek, de a nagy részük megfélemlített, sokszor direkt felhergelt de leginkább elkeseredett vagy csak szerencsét próbáló egyszerű ember. A felelősség viszont inkább azoké akik létrehozták (és támogatták amíg kellet a céljaikhoz) az Iszlám Állatot (ISIS) talán pont az iszlám lejáratására. A Világot elárasztották iszlám fóbiával, mialatt más szervezetek meg nyugodtan dolgoznak, a szerencsétlen emberek csempészetéből pedig milliárdokat keresnek. Az európai nemzetállamokat migránsok százezreivel gyengítik miközben ezért mindenki egy vallást vagy bizonyos népeket utál. Európa liberális vezetői pedig valóban lerombolták évtizedek alatt a nemzetállamokat a nemzeti értékeket, a migránsok nélkül is. Most pedig üzleti és politikai érdekekből százezreket akarnak befogadni amellett, hogy jól kitalált bűnbakokat is tudnak állítani a manipulálható tömegek elé az iskolázatlan és gyakran primitíven viselkedő emberáradat képében. A migrációs válság megoldása csak az lehet, ha valódi akarattal és nemzetközi összefogással, a válságos helyzetű zónák legnagyobb gondjait próbálják meg orvosolni, és a helyben maradás lehetőségét megteremtik a válság övezetekben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat