HunHír.info

2017. Magvető hava 23. nap, Nemzeti ünnep, Gyöngy napja.

A maffiakormány maffiamódszerekkel kebelezi be az online szerencsejátékok piacát

2016. szeptember 30. 08:24
Hunhír.info

Amíg Amerikában vagy Olaszországban a maffia megpróbál politikai kapcsolatokat építeni és hatni a politikára, hogy olyan törvényeket hozzon, ami neki megfelelő, addig Magyarországon maga a Fidesz a maffia, amely ráteszi a kezét a szerencsejáték-piacra is

Magyar Menedék - Migránsokk

A Fidesz az, amely a törvényalkotást teljes mértékben a saját céljai alá rendeli s vette át a szerencsejáték-piacot: 24 óra alatt vitte át a törvényhozáson az online szerencsejáték-piacra vonatkozó törvényeket. Egyértelmű: azért kellett kivételes és gyorsított eljárásban keresztülverni ezeket a szabályokat a Parlamenten, mert Andy Vajna meg akarja nyitni online szerencsejáték-oldalát.

A szabályozás szerint online kaszinójátékot csak azok szervezhetnek, akiknek Magyarország területére vonatkozó kaszinójáték szervezésére vonatkozó koncessziós jogosultsággal rendelkeznek. Ezzel a jogosultsággal ma két ember rendelkezik, az egyikük épp Andy Vajna kormánybiztos. A Jobbik szeretné, hogy minden legálisan működjön hazánkban, és az állami bevételek is növekedjenek, ezért javasoljuk, vezessünk be egy Andy Vajna offshore cégeit blokkoló rendszert is, hogy cégein keresztül ne tudja kivinni a pénzt az országból.

A hírek szerint a Hunguard nevű ciprusi offshore hátterű cég fogja auditálni az online kaszinórendszert is, Rogán Antal pedig a mai napig nem tisztázta az ezzel az offshore céggel fennálló viszonyát.

Maffiamódszernek tartjuk, hogy miközben már a sarki fűszeresnek, taxisnak és fodrásznak is online pénztárgépet kell használnia, addig a kaszinókban ugyanez nem kötelező.

A Jobbik kormányra kerülése esetén meg fogja szüntetni ezt a rendszert, a haverok, a barátok, rokonok uram-bátyám rendszerét, meg fogja szüntetni azt, hogy a törvényalkotás politikai érdekből működjön. Ki fogunk vizsgálni minden kétes ügyet. Egy Jobbik-kormányzás alatt egy Andy Vajnának nem lesznek kiváltságai, nem lesznek egyéni adókedvezményei, és nem fogja kivinni a pénzt az országból.

Szilágyi György országgyűlési képviselő

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káldeától Ister-Gamig I-II-III - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 8 091 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat