HunHír.info

2017. Áldás hava 26. nap, Kádán napja.

A maffiakormány maffiamódszerekkel kebelezi be az online szerencsejátékok piacát

2016. szeptember 30. 08:24
Hunhír.info

Amíg Amerikában vagy Olaszországban a maffia megpróbál politikai kapcsolatokat építeni és hatni a politikára, hogy olyan törvényeket hozzon, ami neki megfelelő, addig Magyarországon maga a Fidesz a maffia, amely ráteszi a kezét a szerencsejáték-piacra is

A Fidesz az, amely a törvényalkotást teljes mértékben a saját céljai alá rendeli s vette át a szerencsejáték-piacot: 24 óra alatt vitte át a törvényhozáson az online szerencsejáték-piacra vonatkozó törvényeket. Egyértelmű: azért kellett kivételes és gyorsított eljárásban keresztülverni ezeket a szabályokat a Parlamenten, mert Andy Vajna meg akarja nyitni online szerencsejáték-oldalát.

A szabályozás szerint online kaszinójátékot csak azok szervezhetnek, akiknek Magyarország területére vonatkozó kaszinójáték szervezésére vonatkozó koncessziós jogosultsággal rendelkeznek. Ezzel a jogosultsággal ma két ember rendelkezik, az egyikük épp Andy Vajna kormánybiztos. A Jobbik szeretné, hogy minden legálisan működjön hazánkban, és az állami bevételek is növekedjenek, ezért javasoljuk, vezessünk be egy Andy Vajna offshore cégeit blokkoló rendszert is, hogy cégein keresztül ne tudja kivinni a pénzt az országból.

A hírek szerint a Hunguard nevű ciprusi offshore hátterű cég fogja auditálni az online kaszinórendszert is, Rogán Antal pedig a mai napig nem tisztázta az ezzel az offshore céggel fennálló viszonyát.

Maffiamódszernek tartjuk, hogy miközben már a sarki fűszeresnek, taxisnak és fodrásznak is online pénztárgépet kell használnia, addig a kaszinókban ugyanez nem kötelező.

A Jobbik kormányra kerülése esetén meg fogja szüntetni ezt a rendszert, a haverok, a barátok, rokonok uram-bátyám rendszerét, meg fogja szüntetni azt, hogy a törvényalkotás politikai érdekből működjön. Ki fogunk vizsgálni minden kétes ügyet. Egy Jobbik-kormányzás alatt egy Andy Vajnának nem lesznek kiváltságai, nem lesznek egyéni adókedvezményei, és nem fogja kivinni a pénzt az országból.

Szilágyi György országgyűlési képviselő

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat