HunHír.info

2017. Magvető hava 21. nap, Bise napja.

Aki vasárnap NEM-mel szavaz, igent mond a hazaáruló bolsevisták lesöprésére

2016. szeptember 29. 16:34
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

voroscsillag.jpgAz október 2-i referendum előtt, amint ismert, Gyurcsány Londonban is lázított maga a referendum ellen. Ámde nemcsak ő van ezzel így, s nem is mostani a történet. Ha nem tetszik, amit a kormány tesz nemzetünk érdekében, vagy fizikai tettlegességgel lépnek fel derék humanistáink, vagy országlejárató médiakampánnyal. Az előbbire volt példa 1912-ben a szociáldemokraták által véghezvitt „vérvörös csütörtök”. Ha viszont ez nem megy, marad a bel- és külföldi lázítás.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Gyurcsány a minap Londonban szénné égett. Csak látni kellett tekintetét. (Ilyenkor mondják, hogy Taigetosz-pozitív.) Ezúttal is hazudott. Nem, helyes volt, hogy 2004-ben nem adott állampolgárságot külhoni magyarjainknak, a migránsoknak pedig nem kell állampolgárságot adni, hiszen pár név múlva úgyis továbbállnak innen. Igen, ezt így bele a képernyőbe. Mintha Szamuely Tibort láttam-hallottam volna élőben.

Igen, Szamuelyt, a tizenkilences tömeggyilkost. Akinek külhonban rekedt ivadékai a két világháború között is zavartalanul végezték a világ aláaknázását. Pont Gyurcsány londoni levitézlése kapcsán jutott eszembe Bangha Béla jezsuita atya esete.

Bangha méltán számított már jóval az első világégés előtt is a hazai kommunisták és csatlósaik méltán legnagyobb ellenségének. A levitézlett marxista társaság azonban 1919 után rákos sejtként szétszóródott a nagyvilágban. Az USA földjére is sokan léptek közülük.
Amikor az 1930-as években Bangha missziós úton járt arra, ott igyekeztek neki keresztbe tenni, ahol csak tudtak.

„A derék magyar hívek hite és szeretete mellett azonban volt alkalma Páter Banghának az ellenség gyűlöletét és bosszúját is megtapasztalnia. New-Brunswickban például egy kommunista helybeli magyar lapocska így harangozta be a prédikációit:

„Bangha páter, aki a katolikus papság megcsúfolására papnak meri magát nevezni, a legfélelmesebb és legförtelmesebb gonosztevők közül való. Ez a papi ruhába bújt vadállat a legféktelenebb felekezeti uszító és sok-sok gyilkosság értelmi szerzője. Vezére volt annak a hordának, amelyik végigpusztított Magyarországon, halomra ölve az ártatlan szegény munkásembereket és zsidókat. Könny, vér, ártatlan emberek halálhörgése, özvegyek és árvák jajkiáltása jelezte az utat, amerre járt. Bangha páter, ez a perverz kéjenc pedig kéjelgett a vérben s nem tudott könyörülni a kezébe került szerencsétleneken. Ez a minden förtelmek atyamestere Krisztust meggyalázva felmerészkedett a szószékre s a szeretetet hirdetve eszelte ki rémregénybe illő gyilkosságait... Katolikus testvéreim! December 4-én menjetek el mindannyian a templomba, nézzétek meg jól azt a kezet, amit a halálpap kézcsókra fog nyújtani elétek, testvéreitek vére szárad rajta; nézzétek meg jól azt a szempárt, ami rátok mered majd a szószékről, testvéreitek utolsó pillantását láthatjátok majd benne.”

„Nem sokkal enyhébb a következő enyelgés, mely egy másik bolseviki magyar lapban jelent meg: „Ez az ember az, akinek egy beszédére négyezer embert öltek meg begy nap alatt 1919-ben, a kommün bukása után. Akinek újságjai révén ezer és ezer ártatlan munkáscsaládnak kellett elpusztulnia. Ez az a páter, aki azt mondja az ő Nemzeti Újságjában, hogy „pardon, Magyarországon még nem öltek meg elég zsidót. És addig nem nyugszunk, amíg az utolsó szemitával és bolsevikivel nem végzünk. Isten minket úgy segéljen!” És most ez a páter jön ide gyóntatni. Gyóntatni akar. Kérdem én: meggyónta-e ő előbb az ő millió és millió bűnét, amit otthon a sok ezer ártatlanom elkövetett? Én tudom, hogy nem.”.”

(Dr. Nyisztor Zoltán: Bangha Béla élete és műve. Budapest, 1941. Pázmány Péter Irodalmi Társaság. 302-303. old.)

Ugyanez a hang köszön most vissza az október 2-i referendum előtt. A bolsevik, hiába, bolsevik marad. Hazudni reggel, délben, este. Ez mindene. Meg a gyűlölet. Gyűlölete mindennek, ami normális. Legfőképpen Istennek és a nemzetek Európájának. Aki vasárnap NEM-mel szavaz, igent mond a hazaáruló bolsevisták lesöprésére.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat