HunHír.info

2017. Magvető hava 23. nap, Nemzeti ünnep, Gyöngy napja.

Szószékekről is hirdettessék a vasárnapi NEM!

2016. szeptember 28. 16:14
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

menekulttabor-250.jpgHagyjuk már a demagóg szlogeneket, kiváltképpen azt, hogy „a pap ne politizáljon”! Többnyire olyanok mondják ezt, akik például előszeretettel kérik számon Krisztus képmásain a szűziességet, miközben ők maguk annak kártékonyságát hangoztatják úton-útfélen.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Nem kezdek el itt most ókeresztény remekírókat idézni, bármennyire is kisujjból kiráznék ki tudja hány oldalt műveikből. Csak arra óhajtok a vasárnapi referendum előtt alig fél héttel rámutatni, hogy a kereszténység fogalma nem egyenlő a bárgyúsággal. A biblikus intelem, hogy „ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!”, csak a bosszúállást elkerülő türelmesség fontosságára int.

A Nol.hu most azon nyelvel, hogy Stella Leontin balassagyarmati kanonok „kvótával szétterített terrorizmus”-ról beszél, s ennek jegyében templomában szavazási útmutatót helyezett ki, amin az áll, hogy vasárnap „a „szeretet-főparancsa” jegyében fogja beikszelni a NEM-et”.

Nagyon helyes, bár minél több atya tenné ugyanezt. (Ha eddig elmulasztották, mindenesetre van bepótlásukra még néhány napjuk.) Van ugyanis olyan, hogy önszeretetet: „Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!” (3 Mózes 19, 18) Ez az egyénen át a nemzet tagjaira is vonatkozik. A nagy nyugati és keleti egyházatyák is mindig így értették ezt.

Nagyon bízunk abban, hogy a balassagyarmati kanonok nem áll egyedül felfogásával. Vége ugyanis a „szeressük egymást gyerekek!” jelige eltorzított értelmezésének. A pap második Krisztus, hirdeti XI. Pius pápa. Krisztus Urunknak minden szava IGAZSÁG. Az igazság pedig a migráns helyzettel kapcsolatban aligha lehet kétséges. Hazazsuppolni hát minden kereszténygyűlölő és nemzetgyilkos migránst! Szószékekről is hirdettessék a vasárnapi NEM!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat