HunHír.info

2017. Ígéret hava 30. nap, Dsila, Janka napja.

Obamát okolják a rendőrök elleni néger támadásokért

2016. július 10. 08:34
Hunhír.info

obamaAFP.jpgWilliam Johnson, az amerikai rendőrszervezetek szövetségének vezetője szerint az Egyesült Államokban „háború folyik a rendőrök ellen”, és ezért ő Barack Obama elnököt okolja több republikánus politikushoz hasonlóan. Szerinte a szövetségi szervek és minisztériumok - kivált az igazságügyi tárca - mindig enyhíteni akarják az etnikai feszültségeket, kisebbítik a négerek által elkövetett erőszakos bűncselekmények jelentőségét.

Magyar Menedék - Migránsokk

William Johnson a Fox televízió egyik műsorában hosszasan fejtegette, hogy miben tartja felelősnek az Obama-kormányzatot.

Eddig soha nem ítélték el a „Fekete életek számítanak” nevű civil mozgalmat, amely nyíltan rendőrök megtámadására és megölésére szólít fel, és közben az ország gondjaiért a rendőrséget hibáztatja. Johnson szerint ez is hozzájárult ahhoz, hogy olyan légkör alakuljon ki, amelyben megtörténhetett a dallasi tragédia.

Arkansas állam volt kormányzója, Mike Huckabee - szintén a Fox televízióban - arról beszélt, hogy a dallasi vérengzés másnapján szívesebben hallott volna Obamától olyan beszédet, amilyet Ronald Reagan elnök mondott a Challenger katasztrófája után 1986-ban.

„Az elnöknek olyan beszédet kellene mondania, amelyben arra emlékeztet, ami összeköt, és nem elválaszt bennünket” - fogalmazott Huckabee.

Newt Gingrich, a képviselőház volt republikánus elnöke, akit gyakran emlegetnek Donald Trump lehetséges alelnökjelöltjeként, arról beszélt, hogy Obama kudarcot vallott az ország egyesítésében.

„Az elmúlt napok szörnyűségesek voltak Amerika számára, és ennek végre rá kell ébresztenie bennünket arra, hogy valami mélységesen elhibázott és rossz ebben az országban. Tisztességes és nyílt párbeszédre van szükség, vagy a dolgok még rosszabbra fordulnak” - hangsúlyozta Gingrich.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A jövő elkezdődött - Bogár LászlóA jövő elkezdődött
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Férfienergia - Bedő ImreFérfienergia
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat