HunHír.info

2017. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Nagy siker a Jobbik IT Hallasd a hangod! kampánya

2016. június 25. 20:32
Hunhír.info

Befejeződött a Jobbik Ifjúsági Tagozat nagy sikerű Hallasd a hangod! – Hangozzon el a Te véleményed is az Országgyűlésben! címen futó kampánya. A 2016-ra meghirdetett Valódi Nemzeti Konzultáció keretében lehetővé tettük a fiataloknak, hogy az oktatással kapcsolatos véleményük, panaszuk elküldjék nekünk, képviselőink által pedig ezek elhangozzanak a Parlamentben.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Az intenzív és nagyszabású kampány során szervezettségünknek köszönhetően szó szerint behálóztuk az országot, hiszen a legtöbb középiskolához eljutva személyesen 160 ezer szórólapot osztottak ki tagjaink és aktivistáink. Komoly érdeklődés és igény mutatkozott a diákok részéről a kampány iránt, ami nem csoda, hiszen eddig senki sem kérdezte őket arról, hogy nekik milyen meglátásuk lenne az oktatás helyzete kapcsán. A beérkezett véleményeket három hónap alatt 17 felszólalásban, csaknem másfél órában ismertették a Jobbik képviselői az Országgyűlésben.

A temérdek beérkezett vélemény között a legtöbbször ismétlődő problémaként a tananyag feldolgozhatatlan mennyisége, az aránytalanul magas óraszámok és mindezek következményeként a túlterheltség jelentkezett. Kritika alá került a mindennapos testnevelés a tornatermek hiánya miatt, a KLIK működésképtelensége, valamint a silány minőségű, államosított tankönyvkiadás. A panaszok mellett javaslatok, önálló ötletek is elhangoztak: jelentős igény mutatkozott a nyelvoktatás minőségi javítására és a nyelvvizsgák állami támogatására.

A március óta tartó, nagy sikernek örvendő kampány egyedülálló és hiánypótló kezdeményezésnek számít, hiszen a pártok közül ilyen formában eddig senki sem folytatott párbeszédet a fiatalokkal. Sőt, az egymást váltogató XX. századi pártok, az MSZP és Fidesz magára hagyták az ifjúságot. Ezzel szemben mi, a Jobbik-generáció a XXI. századnak megfelelően azt szeretnénk, hogy jövőnkről ne mások döntsenek, felülről ránk kényszerítve dolgokat, hanem hogy közösen változtassuk meg az oktatás rendszerét. A Jobbik eddig is és ezután is folyamatosan szembesíti a kormányt a problémákkal a diákok és tanárok érdekeit képviselve, kormányra kerülve pedig meg is valósítja a fiatalok programját. A legerősebb ellenzéki és a fiatalok körében legnépszerűbb párt ifjúsági szervezeteként felelősséget érezve mindezért továbbra is üzenjük minden fiatalnak: számítunk rád, számíthatsz ránk!

Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar környezet atlasza - Faragó ImreA magyar környezet atlasza
Térkép - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hunok hódításai és Attila birodalma - Edward GibbonA hunok hódításai és Attila birodalma
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat