HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

A szocialisták megint nyíltan egy bűnöző oldalára állnak

2016. január 28. 18:35
Hunhír.info

A Fidesz-frakció szerint a szocialisták "nyíltan egy bűnöző oldalára állnak", mivel Hagyó Miklós korábbi MSZP-s főpolgármester-helyettest hivatali visszaélés és hűtlen kezelés bűntette miatt, mint felbujtót elítélte a bíróság, a szocialista párt mégis védelmébe vette.

Menedek - Engdahl

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Bárándy Gergely, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának szocialista alelnöke ugyancsak csütörtökön, sajtótájékoztatón azt mondta: a Fidesz koncepciós eljárásokat kreálva próbálja növelni saját támogatottságát, és az ügyészségen is megtalálja azokat az embereket, akik asszisztálnak a "legsötétebb diktatúrát" idéző módszerekhez. Hozzátette: most a Hagyó Miklós és társai ellen folyó büntetőeljárásban derült ki, hogy "a vádak hazugságok, alaptalanok voltak". "Nem volt nokiás doboz, nem volt kenőpénz, sem korrupció" - fogalmazott.

A Fidesz-frakció szerint Hagyó Miklós mellett a szocialisták védelmükbe veszik a Zuschlag-ügy "szabadult pénztárosát" is, akinek "szabadulóbulit" rendezett Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke. Az MSZP még tavaly is Hunvald Györgyöt akarta indítani erzsébetvárosi polgármesternek; a kerület korábbi, MSZP-s vezetőjét hűtlen kezelés miatt ítélték el a közelmúltban - írták, hozzátéve, hogy hűtlen kezelésben bűnösnek ítélte a bíróság Juhász Ferencet, a Gyurcsány-kormány volt szocialista honvédelmi miniszterét és egyik államtitkárát is.

"Az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel és a szocialisták ragaszkodnak a bűnözőikhez" - olvasható a Fidesz közleményében.

A Kecskeméti Törvényszék kedden Hagyó Miklóst első fokon hivatali visszaélés bűntette, valamint hűtlen kezelés bűntette miatt mint felbujtót két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, a hivatali vesztegetés vádja alól ugyanakkor felmentette a bíróság.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat