HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Üvöltve támadt két középiskolás lányra az utcán a 34 éves visszaeső cigány némber

2016. január 02. 16:30
Hunhír.info

Garázdaság és két rendbeli testi sértés vétségében mondott ki bűnösnek a Szekszárdi Járásbíróság egy 34 éves szekszárdi nőt, aki két középiskolást támadott meg a megyeszékhelyen, az utcán. A bíróság ezért öt havi fogházbüntetésre ítélte a vádlottat, amelynek végrehajtását egy év próbaidőre felfüggesztették. A VÉRLÁZÍTÓAN ENYHE ÍTÉLET CSAK AZÉRT, NEHOGY RÁTÁMADJANAK AZ ORSZÁGRA A "JOGVÉDŐK".

Menedék - Bayer

Felmentette ugyanakkor a bíróság a vádlottat az ellene zaklatás miatt emelt vád alól. Az ítélet jogerős. Az öt gyermekes nő volt már büntetve. A bíróság társtettesként elkövetett rablásért még 2004-ben három év hat hónap fegyházra ítélte, és a közügyektől négy évre eltiltotta.

Az ittas állapotban lévő vádlott 2014. június 22-én este nyolc óra előtt élettársával és két kiskorú gyermekével sétált a megyeszékhelyen. Amikor a nő meglátott két cigarettázó középiskolás lányt az utca túlsó oldalán, átkiabált nekik cigarettát kérve. A lányok azt válaszolták, hogy nekik sincs. Szóváltást követően a vádlott feldühödött, a kezében lévő gyereket átadta élettársának, és átrohant a túlsó oldalra. Közben üvöltve szidalmazta a lányokat, kilátásba helyezve, hogy kinyomja a szemüket. Amikor odaért, az egyik lányt a hajánál fogva a földre rántotta, majd a közbeavatkozó másiknak a karját ragadta meg.

A földről felkelő lánynak ismét nekitámadt, megkarmolta és megütötte, csak élettársa felszólítására hagyta abba a verekedést, de még tovább ordítozva csatlakozott a férfihoz. A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A zaklatás vétsége alól azért mentették fel a vádlottat, mert már nem lehetett megbízhatóan rekonstruálni, hogy távozás közben megfenyegette-e a lányokat. A hangos veszekedés hatására az utcára kiszaladó diákokban és tanárokban, akik a sértettek segítéségére siettek, a vádlott kirívóan közösségellenes magatartása megbotránkozást és riadalmat keltett.

ÉS CSAK ÖT HÓNAP, NEHOGY MEGHARAGUDJANAK A BEILLESZKEDŐK...egy magyar hasonló múlttal minimum 3 évet KAP...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat