HunHír.info

2018. Ígéret hava 25. nap, Tortel napja.

Üvöltve támadt két középiskolás lányra az utcán a 34 éves visszaeső cigány némber

2016. január 02. 16:30
Hunhír.info

Garázdaság és két rendbeli testi sértés vétségében mondott ki bűnösnek a Szekszárdi Járásbíróság egy 34 éves szekszárdi nőt, aki két középiskolást támadott meg a megyeszékhelyen, az utcán. A bíróság ezért öt havi fogházbüntetésre ítélte a vádlottat, amelynek végrehajtását egy év próbaidőre felfüggesztették. A VÉRLÁZÍTÓAN ENYHE ÍTÉLET CSAK AZÉRT, NEHOGY RÁTÁMADJANAK AZ ORSZÁGRA A "JOGVÉDŐK".

Magyar Menedék - Migránsokk

Felmentette ugyanakkor a bíróság a vádlottat az ellene zaklatás miatt emelt vád alól. Az ítélet jogerős. Az öt gyermekes nő volt már büntetve. A bíróság társtettesként elkövetett rablásért még 2004-ben három év hat hónap fegyházra ítélte, és a közügyektől négy évre eltiltotta.

Az ittas állapotban lévő vádlott 2014. június 22-én este nyolc óra előtt élettársával és két kiskorú gyermekével sétált a megyeszékhelyen. Amikor a nő meglátott két cigarettázó középiskolás lányt az utca túlsó oldalán, átkiabált nekik cigarettát kérve. A lányok azt válaszolták, hogy nekik sincs. Szóváltást követően a vádlott feldühödött, a kezében lévő gyereket átadta élettársának, és átrohant a túlsó oldalra. Közben üvöltve szidalmazta a lányokat, kilátásba helyezve, hogy kinyomja a szemüket. Amikor odaért, az egyik lányt a hajánál fogva a földre rántotta, majd a közbeavatkozó másiknak a karját ragadta meg.

A földről felkelő lánynak ismét nekitámadt, megkarmolta és megütötte, csak élettársa felszólítására hagyta abba a verekedést, de még tovább ordítozva csatlakozott a férfihoz. A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A zaklatás vétsége alól azért mentették fel a vádlottat, mert már nem lehetett megbízhatóan rekonstruálni, hogy távozás közben megfenyegette-e a lányokat. A hangos veszekedés hatására az utcára kiszaladó diákokban és tanárokban, akik a sértettek segítéségére siettek, a vádlott kirívóan közösségellenes magatartása megbotránkozást és riadalmat keltett.

ÉS CSAK ÖT HÓNAP, NEHOGY MEGHARAGUDJANAK A BEILLESZKEDŐK...egy magyar hasonló múlttal minimum 3 évet KAP...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat