HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

A palesztin nő gázt adott, agyonlőtték a zsidók - ennyire utálják a füstöt

2015. december 25. 22:41
Hunhír.info

gaz-mako.jpgKét palesztint agyonlőttek az izraeli biztonsági erők pénteken; az egyikük autós támadást kísérelt meg rendőrök ellen a megszállt Ciszjordániában, a másik áldozat gázai övezeti zavargások közepette vesztette életét. Mert a zsidók nem tétováznak, hanem lőnek. ELÉG HA MÁR VALKI A ZSEBE FELÉ NYÚLKÁL A MEGSZÁLLT CISZJORDÁNIÁBAN.

Menedék - Bayer

Két palesztint agyonlőttek az izraeli biztonsági erők pénteken; az egyikük autós támadást kísérelt meg rendőrök ellen Ciszjordániában, a másik áldozat gázai övezeti zavargások közepette vesztette életét.

Az autós incidens Rámalláhtól északra, egy kisebb településen történt. Az izraeli hatóságok közlése szerint egy palesztin nő autójával nagy sebességgel hajtott az izraeli biztonsági erők tagjai felé, ezért a rendőrök menedékbe vonultak és agyonlőtték a 38 éves vezetőt.

A második incidens a Gázai övezet határán történt, ahol azután alakultak ki összetűzések a biztonsági erők és palesztin fiatalok között, hogy utóbbiak megpróbálták áttörni a határkerítést. Az izraeli erők a zavargásban egy 22 éves palesztin fiút agyonlőttek.

Izraelben és a palesztin területeken már harmadik hónapja szinte napi rendszerességgel ismétlődnek a merényletek, valamint az összetűzések az izraeli rendfenntartókkal.

A támadások kiváltó oka a palesztin hivatalos és közösségi médiában megjelent HÍR volt, hogy az izraeli kormány megpróbálja megváltoztatni a látogatási rendet Jeruzsálem óvárosában, a Mecsetek terén. A palesztin források szerint a támadások hátterében az amiatti elkeseredettség áll, hogy elveszni látják a reményt egy önálló palesztin állam létrejöttére.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat