HunHír.info

2018. Álom hava 15. nap, Bábolna napja.

Gyalogos migránsmenet indult a Keletiből Németországba (percről percre)

2015. szeptember 04. 13:12
Hunhír.info

migransmenet-keletibol-2015-09-04-250.jpg4-500 migráns útra kelt Németország felé a Keleti pályaudvarról - jelentette a Hunhír.info helyszíni tudósítója.

16:26 MSZP-s aktivisták érkeztek autókkal a parkolóba adományokat osztogatni.

16:21 Az önkéntesek sárga baseball sapkákat osztogatnak a migránsok között, hogy ne kapjanak napszúrást. Ők egyébként továbbra sem hajlandók lemenni az útról, és rátérni az 1-es útra, mert azt hiszik, hogy átverik őket. A budaörsi gyorsétteremnél autósok állnak az út szélén, integetnek és békejeleket mutogatnak nekik. Meg nem erősített hírek szerint három napja osztogatnak nekik arab nyelvű szórólapokat, amelyen a mai napot jelölték meg, hogy útra kelnek.16:06 A budaörsi Holiday Inn-nél egyezkednek a migránsokkal, hogy a saját biztonságuk érdekében ugyan szíveskedjenek az 1-es utat választani menetelésükhöz.

15:18 Áttörték a rendőrségi zárat, és EU-s zászlóval az élen menetelnek, amit egy magyar férfitól kaptak.

15:11 A budaörsi lehajtó után Rendőrségi busszal és autókkal zárják az utat a rendőrök és megpróbálják a migránsokat az 1-esre terelni.

14:53 Szándékosan az M1-es autópálya felé indultak, annak ellenére, hogy a rendőrök az 1-es útra terelték volna őket. A liberális média munkásai oltják őket elöl, hogy merre menjenek, hol okoznak nagyobb feltűnést és fennakadást.

14:33 Elindultak újra. Csapatnyi segítő érkezett. Ételt, italt hoznak, a migránsok rájuk rontanak, rabolják az ételt. Az őket kísérő, szintén a menettel tartó rendőrökre eddig még senki sem gondolt. Biztos nincs annyi, hogy az őket biztosító fakabátoknak is jusson.

14:25 A strapabíró, több ezer kilométert megtett, török hegyeket megjárt migránsok most már a Petőfi-laktanyánál is megpihentek.

14:20 Petőfi laktanyánál jár az eleje. Tudósítónk szerint ezren vannak már.

14:01 Elfáradtak a nagy menetelésben, most éppen megpihennek egy kicsit. A menet eleje a BAH-csomópontnál jár. Vizeket osztogatnak nekik. Minimális a rendőri készültség.

13:50 Egy liberális újságírónő egyértelművé tette, hogy ő bizony a menekültekkel szimpatizál, s leszarja a magyarokat. A menet az Erzsébet hídhoz érkezett, amikor a libsi szuka elé ugrott egy rendőrautónak és visítozott a rend őreivel. Mint üvöltötte, minden migránsnak szabad utat adni, Magyarország szar és hibás mindenért.

13:48 Egy mikrobuszból tíz rendőr szállt ki a Blaha Lujza tér közelében, az Osvát utca magasságában, és megpróbálta feltartóztatni a tömeget, azonban ez nem sikerült. Az MTI tudósítója azt látta, hogy az egyik lakóházból valaki megdobta az egyik migránst. A rendőrök megpróbálták egy sávra szűkíteni a menetet, ami hol sikerül, hol nem.

Amikor a menet eleje elérte az Erzsébet hidat, a vége a Városház utcánál volt.

A menekültek a Rákóczi úton haladnak, hol a járdán, hol az úttesten, szemben a forgalommal a Blaha Lujza tér irányába. A gyerekek apjuk nyakában, sokaknál Angela Merkelt ábrázoló kép van, azokat emelik a magasba.


Fotó: Varga Moncsi - Hunhír.info


13:12 A menet eleje elérte az Erzsébet hidat, a rendőrök továbbra is a buszsávra és a járdára tereli a menetet, illetve a menet elején is rendőrök vannak. A menekültek a Rákóczi úton haladtak, hol a járdán, hol az úttesten. A gyerekek apjuk nyakában, sokaknál Angela Merkelt ábrázoló kép van, azokat emelik a magasba.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat