HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Élősködők, kifelé! - A pusztába kiáltott szó

2015. augusztus 06. 11:19
Kostás Roland - Hunhír.info

Kiürítik a VIII. kerületi teret, ahol több száz élősködő gyűlt össze. A legtöbben a Keleti pályaudvarból jöttek ide, amikor ott a rendőrök razziáztak. Az idegenek már úgy tekintenek hazánkra, mint az Ígéret Földjére, ahol ők számíthatnak a legtöbb kivételezettségre. Mi meg tűrjünk és kussoljunk, hogy negyedosztályú állampolgárok lehetünk őseik földjén.

Nagy vihart kavartak a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren történtek. A kétségbeesett teszetosza közterületesek úgy próbálták elejét venni a szutyok- és szeméthalmaznak, hogy táblákkal figyelmeztetik a gonosz idegeneket: építési terület. Ez nem megoldás, ismételten. Amíg a kormány hintapolitikát játszik, és mindig valamelyik kisebbséginek ad igazat, addig a düh, az elkeseredés és a félelem csak növekedni fog. Aztán már nem lesz hova, és elemi erővel zúdul a helyzetet kihasználókra. Az átlagember könyörgése csupán csak annyi: békére és nyugalomra vágyunk és nem kellenek nekünk az idegenek.

Most még csak spontán ellenszenv támad, később az lesz Magyarországon az egyedüli elsöprő erő, amely megnyugtató módon kezeli ezt a globális kérdést. És ebből megint ki jön ki jól? Az, aki országát beton és szögesdrót kerítésekkel, felfegyverzett, élő tűzparanccsal rendelkező katonákkal védi. Ott nem kell attól félni, hogy kerítést bontanak az idegenek, mert lelövik őket mihelyst a kerítés közelébe érnének. A kettős mérce a világot uraló, "nekem lehet, neked nem" személet tipikus megnyilvánulásait már minden nap többszörösen is a bőrünkön érzékeljük.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat