HunHír.info

2018. Földanya hava 23. nap, Pöszke napja.

Kártérítést követel a magyar államtól a 16 éves kislány brutálisan kegyetlen gyilkosa

2015. április 21. 08:40
Hunhír.info

justicia250.jpgMegverték a börtönben rabtársai, ezért is pereli az államot T. Zoltán (33), aki két évvel ezelőtt megölte Dráfi Dominikát (†16), mert a hallássérült kislány nem akart vele járni. T. Zoltán totális támadásba lendült a magyar állam ellen, hiszen emellett az embertelennek mondott fogva tartási körülményei miatt is perel.ha a liberális nyomásra nem törlik el a halálbüntetést, a brutális pedofil gyilkosnak nem lenne gondja azzal, hogy milyenek a körülmények a börtönben.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

T. Zoltán titkolja a börtönben, mit tett, s erre igen jó oka van: gyerekgyilkosként állandó célpontja a többieknek, a börtönhierarchia legalján van. Volt, hogy sírva könyörgött a bíróságnak, ne engedjék, hogy bárki közölhesse képmását, mert akkor nagyon megverik a rabtársai. A férfi saját bevallása szerint nyugtatókat kap, mert öngyilkos gondolatai vannak. Úgy tudjuk, kórházban is volt már, de nem lehet tudni, hogy a verés, vagy a pszichés állapota miatt.

– A múlt hónapban mondta a bíró az egyik tárgyaláson, hogy a lányom gyilkosa azért perli az államot, mert bántalmazták a rabtársai – mondta Dráfi János, Dominika édesapja, aki felháborodott azon, hogy T. Zoltán pénzt követel.

A kriminálpszichológus Bilkei Pál szerint a férfi, míg börtönben van, retteghet attól, hogy társai bosszút állnak rajta.

– Egy új helyen, miután kiderül, hogy miért van ott, indulnak a megaláztatások. Egyben biztosak lehetünk: a rabok keményen megtorolják a nekik nem tetsző bűncselekményeket. Van mitől rettegnie a gyilkosnak, hiszen a pedofilokat és a gyerekgyilkosokat semmibe veszik a börtönben is – szögezte le Bilkei Pál kriminálpszichológus, aki szerint a bántalmazások évekig tarthatnak.

A börtönőrök pedig nincsenek mindig ott, hogy megvédjék. Mint megírtuk, a férfi két éve áprilisban ölte meg a fiatal lányt. Az előre kiszemelt helyszínre csalta azzal, hogy segít kibékíteni őt volt barátjával, ám valójában magának akarta megszerezni. Elhívta a tinit a Duna-partra, és amikor rádöbbent, hogy Dominikát nem kaphatja meg, brutálisan megölte.

Blikk

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat