HunHír.info

2018. Földanya hava 22. nap, Senyő napja.

Semmi szükség multikulti toleranciaimádók szellemi bűntanyájára, világpolgár-képzőkre

2015. április 20. 20:03
Kincses Albin - Hunhír.info

szabadkomuvesseg250.jpgHallgatók és oktatók vettek részt az Eötvös Lóránt Tudományegyetem (ELTE) rendezvényén, amelyen a tervezett alapszakok megszüntetése ellen tiltakoztak. Semmi szükség arra, hogy Magyarország ontsa a multikultúra imádó, globálliberál "szabadgondolkodók" brutális nagyságú tömegét, hogy a leendő agymosott liboldó értelmiségiek tovább rombolják, ami még a tradícióból megmaradt az európai értékekre hivatkozva.Mert az EU-t nem feltétlenül kiszolgálni, hanem az nemzetállami szempontok alapján átalakítani kell.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Mezey Barna rektor közölte: a pénteken nyilvánosságra hozott, elfogadása esetén szakok megszüntetését is jelentő tervezet még az első változat, amelyről tárgyalnak majd, hétfő este például a Magyar Rektori Konferencia ülésén.

Mint mondta, az egyetem vezetőjeként kötelessége képviselni a hallgatókat és az ELTE hagyományait, valamint "mindazon szakokat, ahol az ország legjobbjai tanulnak".

Onnantól kezdve, hogy az ifjú liboldók Szabad ország, szabad egyetem rigmusokkal jöttek elő, egyértelmű, hogy az ultraliberális holdudvar felduzzasztásáról szól a történet. Agyagba kell döngölni a világ egyik legkárosabb gondolkodásmódját. Az pedig, hogy a demokratikus ellenzék is ott vicsorgott, egyértelmű az akció politikai iránya.

A gazdag szülők kölkeinek nem szükséges itthon magukba szívni a nemzetállam-ellenes eszméket. El lehet húzni Amerikába, vagy más nyugati ország agymosodájába. Ott aztán világpolgárkodhatnak, isteníthetik a gender-világot, meg lesz...hatják az idegent, mert ugye az szép... Meg kedvükre szegényezhetnek... tele sékellel a batyujukban. Nincs szükség olyan liberális hordára, amely az Európai Egyesült Államok kordéját tolná, mert az ilyen-olyan támogatásokból meg kárpótlásokból telik a nagy és egyéb polgári családnak, hogy libsiképzőbe járassa kölkét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat