HunHír.info

2018. Földanya hava 19. nap, Ovola napja.

Fizetés nélkül tankolt egy „szlovák fiatal", a kútkezelőt is bántotta

2015. április 19. 08:45
Hunhír.info

Vádemelést javasol a rendőrség egy 20 éves "szlovák" autós ellen, aki fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról tavaly decemberben. A sofőr a kútkezelőt autójával elsodorta és menekülés közben egy másik járműnek, majd jelzőtáblának ütközött.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A nyomozás megállapította, hogy a pozsonyi férfi 2014. december 7-én kora délután egy mosonmagyaróvári benzinkúton tankolt autójába. Az üzemanyagot nem fizette ki, beült Skodájába, és távozni akart a töltőállomásról. A kútkezelő a bliccelőt megpróbálta visszatartani és gépkocsija elé állt. A sofőr hátramenetbe kapcsolt, majd hirtelen elindult és járműve előtt tolta a sértettet, aki egyensúlyát vesztve az aszfaltra zuhant.
A tolvaj nagy sebességgel elhajtott, de a parkolóból kivezető úton egy szabályosan közlekedő gépkocsinak, majd a füves padkára sodródva jelzőtáblának ütközött. A baleset okozója kiszállt és gyalog próbált menekülni, de feltartóztatták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. Az intézkedők megállapították, hogy a szlovák rendszámú autó vezetője jogosítvánnyal nem rendelkezik.

A férfi kihallgatásán beismerte, hogy négy alkalommal tankolt gázolajat és benzint két mosonmagyaróvári töltőállomáson, ahonnan fizetés nélkül távozott. Autója csomagtartójából műanyagkannákba töltött benzint foglaltak le a rendőrök. A lopott üzemanyagot el akarta adni

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 20 éves pozsonyi férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás és közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt nyomozott. Az ügyet a napokban lezárták, az illetékes ügyészségnek vádemelést javasolnak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat