HunHír.info

2018. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Az oroszok szerint Ukrajnában erősödik a politikai terror - jelzik a gyilkosságok

2015. április 17. 16:49
Hunhír.info

Az orosz külügyminisztérium emberi jogi megbízottja szerint Ukrajnában erősödik a politikai terror, ezért öltek meg az utóbbi két napban egy oroszbarát ukrán újságírót és a Viktor Janukovics megbuktatott ukrán elnök fémjelezte Régiók Pártja egyik politikusát. A hazai média fősodor minden esetre nem olyan hatalmas paláverrel rettegett a politikai gyilkosságok miatt, mint az tette a Moszkvában meggyilkolt radikálatlantista zsidó oligarcha, Nyemcov esetében.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Konsztantyin Dolgov pénteki közleménye szerint Ukrajnában a politikai terrort az ottani sajtóban zajló "féktelen rágalomhadjárat kíséri". Azokat támadják, akik ki merik mondani a véleményüket, amely eltér az ukrán hatalométól.

A magas rangú diplomata úgy véli, hogy a rágalomhadjárat az Oroszországgal szomszédos állam nemzeti, etnikai és vallási különbségek miatti szétesésének elmélyüléséhez vezet, és csakis "a testvéri Ukrajna helyzetének hosszú távú destabilizációját eredményezheti".

Dolgov nyílt, becsületes embernek, igazi ukrán hazafinak nevezte a pénteken kijevi lakása előtt lelőtt Olesz Buzinát. Az előző nap ugyancsak az ukrán fővárosban meggyilkolt Oleh Kalasnyikov volt parlamenti képviselőről pedig azt írta: bírálta az ukrán hatalmat "a nácik és ukrajnai csatlósaik dicsőítése miatt", és részt vett a nácizmus és fasizmus felett aratott győzelem 70. évfordulója széles körben való ukrajnai megünneplésének megszervezésében.

Az orosz külügyi emberi jogi megbízott élesen elutasította Anton Herascsenkónak, az ukrán belügyminiszter tanácsadójának azon véleményét, miszerint a gyilkosságokat az orosz titkosszolgálatok szervezhették meg. "El sem lehet képzelni nagyobb őrültséget, amely elhagyhatná a hatalom képviselőjének a száját" - mondta Dolgov. Szerinte a hatalmon lévő "fasiszta nacionalista-radikálisok" szabadulnak meg gyilkossággal a veszélyesnek tartott politikai ellenfelektől.

Dolgov felszólította a nemzetközi közösséget, hogy haladéktalanul nyomást kell gyakorolnia a kijevi hatalomra a törvénytelenségek megakadályozása és a gyilkosságok objektív és tisztességes kivizsgálása érdekében. Az Egyesült Államoknak és az Európai Uniónak pedig fel kell hagyniuk azzal, hogy szűkkeblű politikai érdekből védik az ukrán vezetést. Inkább arra kell kényszeríteniük Ukrajnát, hogy tartsa be nemzetközi emberi jogi kötelezettségeit.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat