HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

Stratégiai hibát követett el a háttérhatalom az újabb 9/11-es mesével

2015. április 14. 15:34
Kincses Albin - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgAz Egyesült Államok felperzselését és a 2001. szeptember 11-i támadásokhoz hasonló terrorcselekmény elkövetését ígérte az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet hétfőn közzétett internetes propagandavideójában. A globális háttérhatalom stratégái ezzel a kamuvideóval történelmi hibát vétettek. 9/11 amerikai és nyugati, zsidó és más származású véleményvezérek, globális agytrösztök szerint mára széles körben ismerten az USA és Izrael titkosszolgálatainak akciója volt.

A 11 perces, Fel fogjuk perzselni Amerikát című videóban a Szíria és Irak jelentős részét ellenőrzése alatt tartó terrorszervezet arra szólítja fel híveit, hogy kövessenek el terrorcselekményeket az Egyesült Államok területén, és azzal fenyeget, hogy az amerikaiak a világon sehol sincsenek biztonságban - számolt be a videóról a Newsweek amerikai magazin internetes oldalán.

"Amerika azt hiszi, hogy földrajzi elhelyezkedése miatt biztonságban van. Muszlim országokat száll meg, és azt gondolja, hogy a dzsihád hadserege nem fogja elérni területét. Az amerikaiak ábrándja, hogy biztonságban tudhassák magukat, délibábbá vált" - hangzik el a propagandavideóban.

A videó képsorain feltűnik az IÁ több túszának - korábban már közzétett - brutális meggyilkolása, a kanadai parlament elleni októberi támadás, a januári párizsi túszejtés, illetve az IÁ által feltört nyugati honlapok is láthatóak.

A videó narrátora azt mondta, hogy "hamarosan ismét félelem fog terjedni" Amerikában. "A mudzsahedek ma sokkal erősebbek és nagyobb erőforrásokkal rendelkeznek, mint korábban. Ennélfogva képesek arra, hogy ismét felperzseljék az Egyesült Államokat" - hangzik el a videofelvételen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat