HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

Vona szerint a Jobbik győzelmével változás indulhat el az országban

2015. április 11. 19:33
Hunhír.info

vona-gab-250.jpgPresztízsjelentősége van a vasárnapi időközi országgyűlési választásnak - jelentette ki a Jobbik elnöke Tapolcán, a párt kampányzáró lakossági fórumán. Vona kiemelte: ha Rig Lajos lesz a párt első egyéni választókerületben győztes országgyűlési képviselője, a Jobbik az első olyan pártként kap egyéni választókerületi mandátumot, amely nem volt a rendszerváltók közt.

A helyi művelődési központban mintegy 150 fős hallgatósága előtt Vona Gábor azt mondta, ha vasárnap a Jobbik nyer, végre elindulhat valamiféle változás az országban. Kiemelte, ha sikerül mandátumot szereznie vasárnap Veszprém megye 3-as számú választókerületében a Jobbiknak, Rig Lajos lesz a párt első egyéni választókerületben győztes országgyűlési képviselője, ugyanakkor a Jobbik az első olyan pártként kap egyéni választókerületi mandátumot, amely nem volt a rendszerváltók közt.

A lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője a 2010-es vörösiszap-katasztrófa kártalanítása körüli problémákat rótta fel a kormánynak. Az Országgyűlés vörösiszap-katasztrófát vizsgáló bizottságának elnökeként az ellenzéki képviselő hangsúlyozta: a kormány ugyan idejében átvette a felügyeletet, mégsem történt meg a beszállítók kártalanítása. Elmondása szerint több száz vállalkozásnak több milliárd forintja ragadt benn a felszámolás alatt álló Mal Zrt.-ben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat