HunHír.info

2018. Magvető hava 24. nap, Káldor napja.

Már tervezőinek sem kóser a vérlázítóan történelemhamisító menórás táltosdob

2015. április 09. 07:59
Kincses Albin - Hunhír.info

expo2015-250.jpgNyilatkozatban határolódtak el a milánói Expo magyar pavilonjának magyarországi tervezői szörnyszülöttüktől, a vérlázítóan provokatív és történelemhamisító "sámándobtól". Az ősmagyar hangszert formázó építményen a zsidó nép meghatározó szimbóluma, a stilizált menóra szerepel, mintha a zsidóknak bármilyen közük is lenne a magyarság sok ezer évvel ezelőtti történelméhez. Ezt a magyar őstörténelmet brutálisan meghamisító "műalkotást" már tervezési időszakában a szemétdombra kellett volna hajítani.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

“A pavilon tenderterveit 2014. július 28-án átadtuk a Megbízónak, a teljesítést igazolták” – írja az Építészfórumon megjelent elhatárolódásban az öt tervező, Ertsey Attila, Herczeg Ágnes, Stocker György, Podoski György és Borsiné Arató Éva.

“Azóta a terv továbbtervezéséből és mindenfajta, a tervezőket érintő információ-áramlásból ki vagyunk iktatva” – írják a tervezők, akik úgy tudják, hogy a tavaly júliusi leadás óda módosultak a tervek, de a változásokról nem értesítette őket a a megvalósításért felelős Carpathia Kft. és a pavilon kreatív tervezője, Sárkány Sándor.

“Kénytelenek vagyunk kijelenteni, hogy a pavilon megvalósuló, végső változatától elhatárolódunk, annak építészeti – műszaki színvonaláért, működőképességéért, a terem hangzásáért felelősséget nem vállalunk. Kénytelenek vagyunk felhívni az érintettek figyelmét, hogy nevünket ne szerepeltessék sem a sajtóanyagokban, sem a hivatalos honlapon, mert ez ránk nézve kompromittáló” – írja a nyilatkozatban Ertsey Attila, Herczeg Ágnes, Stocker György, Podoski György és Borsiné Arató Éva.

Nem az a lényeg, hogy mit ajvékolnak ezek a beszédes nevű tervezők, hanem a tény: egy ilyen, a magyar őstörténetet brutálisan meghamisító építményt már a tervek benyújtásakor el kellett volna utasítani. Semmi köze sincsen a sok ezer éves magyar kultúrának és őstörténetnek a zsidó varázslatokhoz.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat