HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Eltöröm a kezed, felgyújtom a házad - a C, típusu „kereskedő” nem kispályázik

2015. április 09. 07:40
Hunhír.info

A vádlott ismét megfenyegette, mire a férfi kifutott a házból, az addig rejtőzködő rendőrök pedig elfogták a gyanúsítottakat. Noha volt ott minden, zsarolás, halálos fenyegetés, az eredmény csak felfüggesztett, nehogy megorroljanak a bíróságra a cigány és ultraliberális jogvédők,

Menedék - Baráthosi

A tolnai sértett 2012. novemberében egy köbméter tűzifát rendelt a II. rendű vádlottól, aki társával, az I. rendű vádlottal ezt le is szállította. December 18-án az interneten lépett ismét kapcsolatba a sértett a II. rendű vádlottal, akitől további 5 köbméter fát rendelt azzal, hogy egyet sürgősen és hitelbe kér, pár nappal később azonban az egészet kifizeti. A szállítók még aznap vittek a sértettnek 2 köbméter tűzifát. A következő nap délutánján telefonon jelezte a II. rendű vádlott, hogy visznek további 2 köbméter tüzelőt. A sértett elmondta, hogy a 4 köbméter fáért járó 52 ezer forintot december 24-én tudja kifizetni Lakáskassza megtakarításából. Az I. rendű vádlott erre kijelentette, hogy akkor az összeg már 100 ezer forint lesz, és ha a férfi nem fizet, eltöri a kezét és felgyújtja a házát. December 24-én a vádlottak megjelentek, hogy jogtalan követelésüket behajtsák. Az I. rendű vádlott fenyegető hangnemben közölte, hogy az adósság tovább nőtt, és hozzátette, hogy ezt írásba is kell foglalni. A túlerő hatására a sértett alá is írta az elismervényt, hogy három napra 200 ezer forint kölcsönt kapott az I. rendű vádlottól. December 27-én délelőtt a sértett a rendőrséghez fordult, az I. rendű vádlott közben aznap telefonon jelezte, hogy viszik az 1 köbméter tűzifát, és kérik a 200 ezer forintot. Amikor a sértett megmondta, hogy nem tud fizetni, az I. rendű vádlott ismét megfenyegette, mire a férfi kifutott a házból, az addig rejtőzködő rendőrök pedig elfogták a gyanúsítottakat.

Hunhír.info - teol.hu nyomán


A Szekszárdi Járásbíróság zsarolás kísérletéért 2 év, 4 évre felfüggesztett börtönre ítélte az I. rendű vádlottat, a II. rendűt pedig felmentette. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész súlyosításért, illetve a II. rendű bűnösségének megállapításért, az I. rendű vádlott és védője pedig felmentésért fellebbezett.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat