HunHír.info

2018. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Amerika sodródik a polgárháborúba - letartóztatták a négert lelövő rendőrt

2015. április 09. 07:03
Hunhír.info

fegyver.jpgÚgy látszik, a szabad világ ébredező állampolgárainak figyelmét el kell terelni az USA egyre problematikusabb külpolitikájáról, az állampolgárok brutális megfigyelésétől, és az Izraellel kapcsolatos negatív hangok erősödéséről. Erre kiválóan alkalmas a helyi fehérek és a feketék közötti ellentét szítása. Letartóztattak egy fehér rendőrt, aki lelőtt egy néger ellenszegülőt - harsogja a globális világmédia. Hogy hány fehér bűnözőt lőnek le naponta az amerikai zsaruk, az szót sem érdemel.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Vádat emeltek szerdán az amerikai Dél-Karolina államban egy fehér bőrű rendőr, Michael Slager ellen, mert egy videofelvétel tanúsága szerint agyonlőtt egy fegyvertelennek látszó néger férfit, aki el akart menekülni előle.
A rendőrt, ha bűnösnek találják, 30 évtől életfogytig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. Keith Summey, North Charleston polgármestere szerdán közölte, hogy a 33 éves Slagert elbocsátották a rendőrség kötelékéből. Bejelentette azt is, hogy az eredetileg tervezett 101 testkamerán túl további 150-et rendelt a város rendőrei számára. Az ügyben a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és az igazságügyi minisztérium emberi jogi részlege külön nyomozást indított.

Slagert azután tartóztatták le, hogy szövetségi nyomozók megnéztek egy amatőr videofelvételt a szombaton történt esetről. A rendőr azért állította félre az autójával közlekedő, 50 éves négert, Walter Lamer Scottot, mert nem működött az egyik féklámpája. A felvétel tanúsága szerint Slager meg akarta fogni a gépkocsiból akkor már kiszállt Scottot, és eközben egy tárgy - egy feltételezés szerint egy sokkoló - a földre hullott. A néger futni kezdett, a rendőr nyolcszor rálőtt a menekülőre, aki összeesett. Slager megbilincselte a földön fekvő férfit, visszalépett tőle, majd mellé dobott egy tárgyat, amelyről a felvételen nem állapítható meg, hogy micsoda.

A dél-karolinai esetnek nagy jelentősége lehet, mert az Egyesült Államokban az utóbbi hónapokban többször megtörtént, hogy fehér rendőrök néger bűnözőket lőttek le. A 18 éves néger bűnöző. Michael Brown tavalyi megölése Fergusonban országszerte erőszakos tiltakozásokat váltott ki a négerek körében.

A North Charleston-i polgármester szerdai sajtóértekezletét, amelyen Eddie Driggers rendőrfőnökkel együtt igyekezett csitítani a kedélyeket, többször is agresszív négerek szakították meg, akik követelték a politikus távozását. Summey polgármester és Driggers rendőrfőnök egyébként a nap folyamán korábban felkeresték az áldozat családját, és együttérzésüket fejezték ki.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat