HunHír.info

2018. Földanya hava 19. nap, Ovola napja.

Megint Istent játszik a cionista rezsim vezére

2015. április 06. 08:51
Hunhír.info

obamanetan-reuters250.jpgBenjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök szerint az Iránnal megkötött keretmegállapodás "nagyon, nagyon rossz", és vasárnap egy ennél jobb végleges megállapodás kidolgozására adott parancsot az amerikai kormánynak. Amerikai tévécsatornáknak adott nyilatkozataiban azt mondta, hogy a megállapodás fenyegetést jelent Izrael fennmaradására, és egyáltalán nem állja útját annak, hogy Irán atombombát fejlesszen ki, sőt éppen egyengeti előtte az utat

Barack Obama amerikai elnök szerint "az életben egyszer adódik olyan lehetőség", mint az Iránnal atomprogramjáról szóló keretmegállapodás megkötése, amely megakadályozza, hogy az ország atombomba birtokába jusson, és így hosszabb távú stabilitást hoz a Közel-Keletnek.

A The New York Times című amerikai lapnak adott és vasárnap este megjelent interjújában megerősítette az Egyesült Államok azon vállalt kötelezettségét, hogy megvédi Izraelt, ha támadás érné, de elismerte, hogy a diplomáciai megállapodás keresése Iránnal feszültté tette Washington viszonyát szövetségesével.

"Nehéz időszak volt" - jelentette ki Obama, hozzátéve: személy szerint neki rossz volt látni, hallani, hogy az izraeli érdekek mellőzésével vádolták a kormányát. "Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy elviseljük a keretmegálapodás esetleges kudarcát anélkül, hogy a bőrünket vinnénk a vásárra" - mondta, majd megemlítette, hogy kormánya politikájának része a közeledés, és ilyen volt a Kubával és a Mianmarral szembeni is.

Netanjahu őrjöng, Obama meg a cionisták alfelét nyalogatja. Megvédeni egy atomhatalmat? Amerikai adófizetők milliárdjait költeni arra, hogy egy folyamatosan háborúzó terrorállam Nagy - Izrael koncepcióját megvalósítsa?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat