HunHír.info

2018. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Mel Gibson szuperfilmjével erősít az állami tévé - lesz még feltámadás

2015. április 04. 09:42
Kincses Albin - Hunhír.info

Kalvaria250.jpgAz állami tévé leadja Húsvétkor A Passió című filmet, amely az ajánló szerint Mel Gibson 2004-ben készült alkotása a bemutatásakor vitákat váltott ki, és meg is osztotta a közönséget. lefordítva ez azt jelenti, hogy cionista világszervezetek, ligák és páholyok iszonyú rikácsolást csaptak a hívő katolikus rendező halhatatlan remekműve ellen, arra is hivatkozva, hogy "nagyfokú realizmussal" ábrázolta a Megváltó szenvedését. Persze az igazi ok szokás szerint másutt keresendő.

Senki sem gondolhatja komolyan, hogy a cionisták érzékenységét a fenti tényező sértette, amikor a Közel-Kelet egyetlen demokráciájában a hatóság hallgatólagos beleegyezésével lehet gyalázni brutális módon Jézus Krisztust és a Szűzanyát.

A remekmű Egyesült Államokban már megjelenése előtt botrányt kavart, a zsidó páholyok, ligák és lobbicsoportok betiltását követelték, idehaza pedig a film ellen nyílt levelet írt természetesen egy alomhoz tartozó ultraliberális teológus, kész, filozófus, mert ugye Magyarországon náci, és nem liberális véleménydiktatúra a mérvadó. Az ajvékolók csoportját erősítette például a gyöngyöspatai cigányevakuáló Izrael-imádó lelkész, a szakállas Iványi Gábor. A Hír 24 nevezetű, idegennek tulajdonában lévő ultraliberális portál egyből elővette a korabeli kettős mércés rikácsolók röfögéseit.

Szerintük „ Názáreti Jézus szenvedéseinek öncélú, vértenger és a szétfröccsenő emberi testdarabok vágóhídi tivornyájává torzított ábrázolása nem a Megváltó küldetéséről szól, hanem az Istentől való eltávolodást Isten megcsúfolásával áthidalni törekvő barbarizmus vámszedőinek lelkületéről. (...) Testvéreinknek, akik Mel Gibson pornográf művének megtekintésére vállalkoznak, Isten előtti felelősséggel és súlyos aggodalommal azt tanácsoljuk, hogy a Názáreti Jézusra emlékező imádsággal és böjtöléssel erősítsék meg lelküket a Sátán A passión keresztül megvalósuló kísértésének elviselésére. A keresztény egyházak felelős személyeit pedig arra hívjuk fel, hogy Isten előtti felelősségük tudatában, pásztorális komolysággal figyelmeztessék egyházaik tagjait e Szentírást és a kereszténység legszentebb eszméit megcsúfoló lélekromboló tévelygés minden veszélyére. Külön is sajnálatos és undort keltő, hogy a médiumok képviselői ama bizonyos harminc ezüst kasszírozásának igyekezetében maguk is egy szintre kerültek a legsötétebb indulatok kalmáraival. Ebben az évben van éppen hatvan esztendeje annak, hogy a magyar zsidóságot - többek között a keresztény hagyomány által is formált gonosz indulatok miatt - mészárszékre adták. Ebben az évben vetíteni Mel Gibson filmjét nem más, mint médiakalandorság."

Ha. szóval megint a helyén vagyunk, Jézus Krisztus kereszthalálától egyből a zsidó holokauszt világába csöppenünk. mert a liberálisok szerint a legnagyobb keresztény ünnepen is ezt kell szajkózni. és a keresztényeket kollektív bűnössé tenni a zsidók kapcsolatos múlt századi események miatt. Aki eddig nem tette meg, mindenképpen tekintse meg a remekművet, az ajvékolók meg ünnepeljék saját varázslataikat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat