HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

Magyarországi cigány bűnbanda fosztogatott Ausztriában

2015. április 02. 16:27
Hunhír.info

ciganybunozes250.jpgEgy magyar bűnbanda 54 betörést követett el Ausztriában, zsákmányuk értékét mintegy négyszázezer euróra (csaknem 120 millió forint) becsülik - közölte a burgenlandi rendőrség csütörtökön. A hazánkra hatalmas szégyent hozó brutálok viszont magyarországi cigányok, a cigányok ugyanis nemzeti kisebbségnek számítanak .Jó lenne, ha végre akkor is cigányozna Európa, ha nem csak a hátrányos helyzetű szegényeken siránkozik. hanem bemutatja a bűnözőket is.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Az osztrák hatóságok 2012 áprilisa óta figyelték azt a tizenöt főből álló társaságot, (CIGÁNY BANDÁT) amely Alsó-Ausztriában, Burgenlandban és Stájerországban követett el betöréseket. Mivel az elkövetők magyar állampolgárok, a magyarországi rendőrséget is bevonták a nyomozásba.

Időközben a csoport öt tagját jogerősen elítélték Ausztriában, négy elkövető elleni nemzeti és nemzetközi letartóztatási parancs van érvényben, egy elkövetőt Németországban vettek őrizetbe.

A feltételezett tettesek 27 és 57 év közöttiek, kettőt közülük azzal is gyanúsítanak, hogy a lopott tárgyakat értékesítésre is kínálták. A csoport tagjai munkanélküliek, ismerték egymást, részben rokonok, s egymáshoz közel fekvő települések lakói.

Mivel a csoport mindig különböző felállásban követte el a betöréseket, a rendőrségnek nagyon nehéz, időigényes és összetett munkát kellett folytatnia, hogy kézre kerítse őket.

A rendőrség tájékoztatása szerint mindent elloptak, ami ért valamit: tizennégy bűncselekmény során burgenlandi, alsó-ausztriai és stájerországi gumiabroncsgyártó cégeket, konténereket, raktárokat, építkezési lerakatokat törtek fel, ahonnan főleg gumiabroncsokat, gépeket, járműveket, színesfémet és üzemanyagot, étkezdékből poharakat, tévét, evőeszközöket vittek el, sportöltözőkből csaknem 140 ezer euró értékben loptak személyes értéktárgyakat.

atv.hu korrigálva

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat