HunHír.info

2018. Földanya hava 22. nap, Senyő napja.

Egyre közelebb kerülünk a gyöngyösi zsidó temető brutális meggyalázóihoz

2015. április 02. 11:03
Kincses Albin - Hunhír.info

justicia250.jpgHárom helybéli fiatalt gyanúsít a rendőrség a gyöngyösi zsidó temetőben a közelmúltban történt rongálással - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Weisz Péter helyi zsidó vezér most azt mondta: beigazolódni látszik a gyanúja, hogy nem antiszemita indíttatású tettről van szó, hanem az elkövetők haszonszerzés reményében dúlták fel a sírokat. mintha korábban nem anygi haszonszerzésről ajvékolt volna ez a derék ember., hanem a szokásos mantrát ismételgette volna.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 15 éves, egy 16 éves és egy 17 éves gyöngyösi "fiút" gyanúsítottként hallgattak ki a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, ellenük rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Gyöngyösön az elkövetők tizenöt-húsz sírt, köztük két kriptát dúltak fel, földi maradványokat szórtak szét és a temető kerítését is megrongálták.

A gyöngyösi zsidó hitközség elnöke március 22-én, vasárnap tájékoztatta az esetről az MTI-t. Weisz Péter az MTI-nek most azt mondta, hogy köszönet illeti a rendőröket az eset gyors felderítéséért. Hozzátette: beigazolódni látszik a gyanúja, hogy nem antiszemita indíttatású tettről van szó, hanem az elkövetők haszonszerzés reményében dúlták fel a sírokat.

A Miniszterelnökség, valamint a KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség () az eset után közleményben ítélte el a sírgyalázást.

Akkor most a KDNP és IKSZ is kövesse meg azokat, akiket gyanúba kevert a zsidóellenes gyűlöletbűncselekmény kapcsán. Ha mondjuk szkinhed öltözékűek lennének a brutális halottgyalázó bűnözők, akkor senki sem fiucskázna, és a zsidó vezető sem anyagi haszonszerzést emlegetne, hanem fasiztázna, nácizna ezerrel. Nagyon reméljük, hogy a gyűlöletbűncselekmény elkövetői számára kötelezővé teszi a bíróság az auschwitzi gázkamrák felkeresését, és kijelöli számukra a kötelező, zsidókkal kapcsolatos ismeretanyaguk bővítését elősegítő könyvek elolvasását. Azt meg leginkább reméljük, hogy a cigány és liberális jogvédők minden fórumon elítélik, és bűnbánóvá teszik a rasszista fiatal bűnözőket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat