HunHír.info

2018. Földanya hava 22. nap, Senyő napja.

Miért is sejtettük, hogy „gyerekcsíny” a gyöngyösi zsidó temető brutális meggyalázása?

2015. április 01. 11:36
Kincses Albin - Hunhír.info

zsido_temeto.jpgHárom fiatalkorú fiú "rongálta" meg a gyöngyösi zsidótemetőt, legalábbis a Gyöngyösi Rendőrkapitányság megalapozott gyanúja szerint - közölte a rendőrség a honlapján.Semmi rasszistázás, semmi gyűlöletbűncselekményezés a hazai és nemzetközi fősodornál, csak a szokásos azonnal támogatás, helyreállítás szajkózása minden fórumon. Már az események bekövetkezése után volt olyan sejtésünk, hogy valami nem egészen kóser az ügy körül.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A 15, 16 és 17 éves fiúk a gyanú szerint megrongálták a sírokat, meggyalázták az eltemetettek földi maradványait, és komoly anyagi károkat okoztak a temetőt körbevevő kerítésben is. Ez a kerítés egyből szemet szúrt már a gyűlöletbűncselekmény nyilvánosságra kerülése után közvetlenül. Talán csak nem tartalmaz vasat?

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, az akkor még ismeretlen elkövetők megrongálták a sírokat, meggyalázták az eltemetettek földi maradványait, és komoly anyagi károkat okoztak a temetőt körbevevő kerítésben is.

A rendőrök egy 15 éves, egy 16 éves és egy 17 éves gyöngyösi fiút hallgattak ki az ügyben. Rongálással gyanúsítják őket.

Ha valami nem bűzlene az ügy körül, már töredelmes megbánásokról szólnának a hírek, lenne rasszistázás, jobbikozás, növekvő antiszemitizmus, bűnösnemzetezés, egyebek, ahogyan megszoktuk. Most csak sima rongálás. Hát ez a nem tiszta dolog, itt bűzlik fejétől a hal... Talán csak nem szegény kisgyerekek szórakoztak, mert nekik nem telik számítógépes játékokra a segílyből? A válasz persze az lesz, hogy a származás személyes ügy. De miért nem volt az az úgynevezett romagyilkosságoknál?

Hírportálunk azonnal jelezte, hogy maximálisan elítéli minden temető meggyalázását, bármelyik felekezethez is tartozzon. Azt is nyomatékosítottuk, méltó büntetést kell hogy kapjanak az elkövetők. Akkor is ha magyarok, akkor is, ha cigányok. És nem lehet rasszista gyűlöletbűncselekményt rongálásnak, gyerekcsínynek beállítani, ha netalántán nem többségi az elkövetője. Szóval, nem ártana, ha a társadalmi béke miatt a hatóság nem polkorrektkedne.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat