HunHír.info

2018. Földanya hava 26. nap, Balassa napja.

Milliárdokba kerül az ISIS elleni fellépésünk - nem azokkal kéne megfizettetni, akik létre hozták?

2015. március 31. 20:19
Hunhír.info

isis-lefejez-250.jpgCsaknem 5,5 milliárd forint átcsoportosításáról döntött a kormány az Iszlám Állam elnevezésű terrorszervezet elleni nemzetközi fellépéshez történő magyar hozzájárulás előkészítésére. Finanszírozzák tehát a magyar adófizetők a terrorkalifátus elleni küzdelmet. Mit is mondanak független szabad gondolkodók, köztük nem egy zsidó származású? Az ISIS a CIA és a Moszad szüleménye... Akkor kinek is kéne állni a számlát?

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A kormány egyetért azzal, hogy elő kell segíteni az Iszlám Állam ISIS terrorszervezet által folytatott emberi jogi jogsértések, illetve az Irak területén élő vallási és etnikai kisebbségek (különösen a keresztények, jazidik és kurdok) sérelmére elkövetett népirtás és emberiesség elleni bűncselekmények megszüntetését. "Az Iszlám Állam elleni harccal jelentősen hozzá lehet járulni egy Európát is jelentősen megterhelő humanitárius katasztrófa elhárításához, továbbá a kontinens terrorfenyegetettségét nagyban növelő radikális toborzótevékenység megakadályozásához" - olvasható a határozatban, amelyet a Magyar Közlöny tett közzé.

A kormány felkéri a honvédelmi, valamint a külgazdasági és külügyminisztert, hogy folytasson tárgyalásokat a részvétel feltételeiről a nemzetközi koalíciót vezető Amerikai Egyesült Államokkal és mindazon államokkal, amelyekkel a részvétel során együtt kell működni.

Emellett a honvédelmi miniszternek részletesen meg kell vizsgálnia és elő kell készítenie a katonai részvétel feltételeit, továbbá haladéktalanul elő kell készítenie és rendkívüli eljárással le kell folytatni a feladat végrehajtásához szükséges beszerzési eljárásokat. A Miniszterelnökséget vezető miniszter feladata, hogy segítse elő a szükséges közbeszerzések ellenőrzésének soron kívüli lefolytatását.

A idei iraki magyar szerepvállalással kapcsolatos feladatok előkészítése érdekében a nemzetgazdasági miniszternek ötmilliárd-négyszázhetvenmillió forintot kell biztosítania. Ezen felül a szükséges további forrás fedezetének biztosítására május 31-ig kell elkészítenie a kormány-előterjesztést - olvasható a határozatban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat