HunHír.info

2018. Földanya hava 21. nap, Földanya ünnepe napja.

Mint a mesében: Beszélt is meg nem is a közmunkásból lett börtönviselt vezérigazgató

2015. március 31. 18:54
Hunhír.info

cigany_250.jpgMegtörte a hallgatást Orgován Béla, a Quaestort mindössze tíz napig vezető, börtönviselt vezérigazgató, ám utóbb letiltotta az interjút. Így csak annyit tudni, hogy rövid megbízatása alatt nem írt alá semmit, és hiába várta a csődgondnokot.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Bizalmatlan és ideges ember Orgován Béla, a hírekbe a Quaestor vezérigazgatójaként bekerült börtönviselt, középiskolai végzettséggel sem rendelkező közmunkás, aki majdnem megtörte a hallgatást: kitálalt egy újságírónak, ám végül visszavonta nyilatkozatát - írja az origo.hu.

Orgován Béla eddig nem állt szóba a sajtóval, hétfőn mégis beengedett egy újságírót tápiósági háza udvarára. A bizalmatlan, ideges, de higgadtan beszélő férfi először ellenőrizte, nincs-e rejtett diktafon az újságírónál, majd kikapcsoltatta vele a mobiltelefonját. Beszélt a Borsnak, de később letiltotta nyilatkozatát.

A napilap ezek után a Quaestor egyik, névtelenséget kérő munkatársát kereste fel, aki azért néhány részletet elárult Orgován rövid, tíznapos vezérigazgatói időszakáról. Eszerint a férfi mindennap bejárt a Quaestor székházába. Állítólag semmit nem írt alá, de napi kapcsolatban volt Tarsoly Csabával.

A tíz nap alatt Orgovánnak más dolga nem volt, mint a csődgondnokot várni, ám végül mégsem találkozott vele. Tarsoly a múlt héten, még előzetes letartóztatása előtt visszavette a vezető tisztséget a Quaestornál, de Orgovánt állítólag a háttérben arról győzködték, maradjon még.

Nem maradt azonban munka nélkül a tápiósági férfi, hiszen mint arról az Origo is beszámolt, Orgován Béla a Quaestor-csoport ingatlanait kezelő cégnél, a Quaestor Invest Kft.-nél ügyvezetőként váltotta Tarsoly feleségét.

A médiafelhajtást látva Orgován azonnal le akart mondani vezérigazgatói tisztségéről. Ez ellentmond Tarsoly Csaba korábbi közleményének, aki szerint a saját döntése volt, hogy visszaveszi a Quaestor vezetését. Valójában marasztalták Orgovánt. Meg is sértődtek rá, amiért „nem csinálta végig” az ügyet.

Tarsoly Csaba rendelkezett diplomata-útlevéllel. Ezt három napja vonta vissza Szijjártó Péter. Tarsoly levélben kért segítséget Orbántól. Mint hétfőn kiderült: Orbán kétmondatos választ írt. De, hogy mit, az még titok.

Hunhír.info - origo - borsonline

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat