HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

A Quaestor-koalíció igazi kárvallottjai a kisemberek

2015. március 30. 14:46
Hunhír.info

justicia250.jpgKöveteljük azok nevét, akik az utolsó időszakban pénzt vagy értékpapírt vettek ki a Quaestortól! – mondta hétfőn a parlamentben Volner János jobbikos képviselő, aki „Quaestor-koalíció” címmel szólalt fel napirend előtt a brókerbotránnyal kapcsolatban. Volner titkos együttműködést lát a Fidesz és az MSZP között, aminek az lett a vége, hogy odaveszett a kisemberek pénze.

Menedek - Engdahl

Volner egyebek mellett arról beszélt, hogy a vállalkozásfejlesztési bizottság elnökeként hiába hívta meg a testület hétfői ülésére Matolcsy György jegybankelnököt és Szijjártó Péter külügyminisztert, ők nem jelentek meg. Volner titkos együttműködést lát a Fidesz és az MSZP között, többek közt azért, mert a szocialista kormányzás idején a Quaestor 16 milliárd forint értékű állami kezességvállalást kapott, az Orbán-kormány viszont nem számoltatta el a céget, sőt a képviselő szerint „eltussolta az ügyet”. Azóta kiderült, hogy a minisztériumok is tőzsdéztek az állam pénzével – mondta Volner –, miközben a brókercég „sajtpapírokat” adott az embereknek a megtakarításaikért cserébe. „Egyesek milliárdokat menekítettek el a Quaestortól, miközben a kisemberek pénze odaveszett” – mondta a képviselő, utalva arra, hogy a kormányfő utasítására a minisztériumok háttérintézményei még a Quaestor csődje előtt kivonták a pénzüket a a cégből.

A Jobbik arról nyilatkoztatná a képviselőket, hogy ők vagy a családtagjaik vettek-e ki pénzt vagy értékpapírt a botrányban érintett brókercégekből, mielőtt azok összeomlottak volna. A kormány nevében L. Simon László államtitkár azt mondta: „a leghatározottabban vissza kell utasítania” az ellenzéki képviselő állításait, amelyek szerinte „legalábbis ízléstelenségek”.

Hunhír.info - v.s.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat