HunHír.info

2018. Földanya hava 22. nap, Senyő napja.

”Rákosodjatok meg, mocskos magyarok” - így a kőszegi kis Dilen anyukája

2015. március 26. 12:58
Hunhír.info

cigany_250.jpgA huszonéves háromgyerekes cigány asszony előbb nyugodt hangnemben közölte, hogy egy dagadt, hájas, szétfojt, köcsög zsírdisznó vagyok, és különben is a kurva anyámat. Kérdeztem Tőle, szeretne-e közölni velem valamilyen érdemi információt is, de erre bepöccent, és komoly energia-kitöréssel járó átkozódásba, később vonyításba kezdett: Te és a fiad is dögöljetek meg a kurva anyátokat! Csússzatok-másszatok (ez egy visszatérő elem :D), rákosodjatok meg, mocskos magyarok!

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A kőszegi Penny parkolóban kisfiamra és személyemre támadt az anyuka, majd köpött

Miután kisfiamat délután felvettem az iskola előtt, egy gyors bevásárlás erejéig beszaladtam a Penny Marketbe, ahol vesztemre a 2015-ös év első kőszegi újszülöttjét szorongató Violetta szintén a rengeteg munka és verejték árán megszerzett pénzét költötte. A harcos anyuka rögtön kiszúrt, tudtam, hogy nem úszhatom meg a számon kérő támadást, bár reméltem, kisfiamnak nem kell majd végignézni egy IQ-fighter (na vajon ezt hogy értelmezi) cigány vonyítását, sajnos tévedtem. Remélem, a fejlődésben azért nem áll meg a gyerek, bár ahogy elnézem még mindig rémült képet vág.

Alább a rövid esemény:
A boltból kilépve rögtön fellélegeztem, mert nem láttam "a" Dilen-anyukát, de ahogy kocsimba huppantam, a cigány nő előbújt rejtekéből, és öles léptekkel, gyermekét a kezében lóbálva azonnal rám támadt. Gondoltam, megadom a tiszteletet, és meghallgatom mély értelmű gondolatait, ezért "letekertem" az ablakot, bár ne tettem volna.

A huszonéves háromgyerekes cigány asszony előbb nyugodt hangnemben közölte, hogy egy dagadt, hájas, szétfojt, köcsög zsírdisznó vagyok, és különben is a kurva anyámat. Kérdeztem Tőle, szeretne-e közölni velem valamilyen érdemi információt is, de erre bepöccent, és komoly energia-kitöréssel járó átkozódásba, később vonyításba kezdett: Te és a fiad is dögöljetek meg a kurva anyátokat! Csússzatok-másszatok (ez egy visszatérő elem :D), rákosodjatok meg, mocskos magyarok!

Megköszönve a cigány nő jókívánságait, megnyomtam az ablakfelhúzó (automata) gombját, amely mázlimra olyan gyorsasággal húzta fel az üveget, hogy az anyuka bűzös és méretes köpete nem az arcomon csattant, hanem az ablakon. A nemes cselekedet után a cigány, mint aki jól végezte dolgát, továbbállt. Nyilván jót mosolyogtam az akción, abban viszont biztos vagyok, az eset után nehéz lesz elmagyarázni a kisfiamnak, hogy a cigányok csupán felzárkózni kívánó jámbor lelkek, akiket az előítéletes magyarok üldöznek.

Rába Kálmán blogja

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat