HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Hatalomra juttatták a puccskormányt, most meg fel is fegyvereznék hadseregét

2015. március 22. 13:12
Hunhír.info

nato-250.jpgA nyugati hatalmaknak minden eszközt fel kell használni annak érdekében, hogy segítsenek Ukrajnának; a védelmi fegyverek küldését is beleértve – mondta a NATO legfelsőbb katonai parancsnoka vasárnap. A hazug atlantista azzal nem foglakozik, hogy ők robbantották ki az ukrajnai puccsot, tűzték el a törvényes országvezetést, és tették gyarmattá az országot. Mindez ötmilliárd dollárjába került az amerikai adófizetőknek.

Menedék - Baráthosi

„Azt láthatjuk, hogy diplomáciái, információs, katonai és gazdasági eszközöket használnak Ukrajna ellen" – mondta egy brüsszeli konferencián Philip Breedlove parancsnok, aki szerint a Nyugatnak választ kell adnia ezekre a tettekre.

A amerikai légierő tábornoka hozzátette, ez destabilizálhatja a helyzetet, de a tétlenség ugyanígy destabilizál - írja a Reuters.

Pénteken Brüsszelben esett egymásnak Jens Stoltenberg NATO főtitkár és Konstantin Kosacsev orosz parlamenti képviselő az Ukrajnai helyzet kapcsán.

„A nagy különbség az, hogy mi egy védelmi szövetség vagyunk" – hazudta pofátlanul a NATO főtitkára, majd hozzátette, hogy az oroszok voltak azok, akik csapatokat küldtek egy másik országba. Nevezetesen Ukrajnába.

A fórumról közölt videofelvételen - számol be az AP hírügynökség - Jens Stoltenberg szavai jól hallhatóan találkoznak Victoria Nuland, az USA európai és eurázsiai ügyekért felelős külügyi államtitkárának véleményével, aki egyetért abban a NATO főtitkárral, hogy az oroszok csapatokat küldtek Kelet-Ukrajnába. Az természetes, hogy az amerikai fegyver és más lobbi komornája egyetért, hiszen az ő érdekük Ukrajna destabilizálása, kifosztása, és totális gyarmattá tétele.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat