HunHír.info

2018. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

A kisember panasza - A hivatal elfelejt, a jogkövető, a tisztességes elbukik

2015. március 21. 14:26
Hunhír.info

justicia250.jpg13 éve véletlenül rájöttünk, hogy az aszfaltos, 37 éve épült, és mindenki által közútként használt és tudott utcánkat "elfelejtették" nyilvántartásba venni a földhivatalban .Ez egy nyilvánvaló közigazgatási mulasztás. Bejelentettük a kerületi Jegyzőnek, ami azzal járt, hogy a telkünket építésre alkalmatlannak minősítette az önkormányzat, mivelhogy a felfedezésünk miatt a telkünk (papíron) közterületről megközelíthetetlenné vált.

Menedék - Bayer

Emiatt a folyamatban lévő építkezésünk (egy 100 éves, örökségből származó parasztház bővítése) ellehetetlenült, nem kaphattunk rá lakhatási engedélyt, így lakás-biztosítást sem lehetett kötni. Tavalyelőtt leégett, lakhatatlanná vált a családi házunk, semmink sem marad, de semmi kárenyhítést, vagy segítséget sem kaptunk. Az önkormányzat elutasította kártérítési igényünket, annak még a jogalapját sem ismerte el. de az utcát sem rendezte még a közigazgatás, vagy valaki más,, így nem lehetett új házat sem építeni, a leégett romokat kellett lakhatóvá tenni, abban élünk. Mi már 13 éve mindenhová fordultunk, ahová csak lehetett, de mindenki csak lerázott, az ombudsman, a miniszterelnök, a belügyminiszter, a közigazgatási államtitkár, a Kormányhivatalok, a KÖZIG bíróság is máshoz küldözgetett, vagy egyszerűen elutasított. A polgármester is csak felelőtlenül ígérget.

Nem maradt más hátra, tavaly decemberben, utolsó reményként laikus pert indítottunk a Magyar Állam ellen, birtokháborítás címén, mivel a szabálytalan utca állami telken épült, és a szabálytalanul épült utcával, a szomszéd telek tulajdonosa háborítja a mi zavartalan birtoklásunkat... Tudattuk a bírósággal, hogy ügyvéd nélkül járunk el, mert nem telik rá, ennek ellenére, hiánypótlás címén, keresetünk elutasításának fenyegetésével 15 napon belül 13 olyan, jogi ismereteke igénylő kérdést kellett megválaszolnunk, amihez doktorátus kellene. Az interneten kiböngésztük és megválaszoltuk, de időközben bírósági közvetítést is kértünk, mert az talán hamarabb vezet eredményre. Most várjuk a válaszokat a bíróságtól és a Magyar Államtól.

(név és cím a szerkesztőségben)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat