HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

Louisiana állam volt képviselője: a cionista szélsőségesek a világuralmat akarják

2015. március 21. 10:23
Kostás Roland - Hunhír.info

David Duke Louisiana állam képviselője egykori képviselője Netanjahu izraeli kormányfő újabb választási győzelmét kommentálva a PressTV-nek adott telefoninterjújában kijelentette: a ravasz cionisták háborút akarnak Iránnal, hiszen nem Obama amerikai elnök és Izrael között van ellentét, hanem az elnök és a szélsőséges zsidók között. Netanjahu és az egész világban jelen lévő Zsidó Lobbi akar katasztrofális háborút a perzsa állammal - jelentett ki a volt amerikai törvényhozó. David Duke kijelentette: a cionista szélsőségek igazi célja, hogy megvalósítsák a Nagy-Izrael álmot, megsemmisítsék a palesztinokat, és a nemzetek jogait. Ezek a világcsoportok azt akarják, hogy a világ behódoljon a Zio-globalista gazdaságnak, a Zio-globalista kormánynak, és megszűnjön minden nemzet szabadsága és függetlensége a földön.

Netanjahu az iráni atomenergia-programmal kapcsolatos tárgyalások elutasítását, illetve az önálló palesztin állam megteremtésének elvetést tette választási kampánya legfontosabb üzenetévé. A Fehér Ház szóvivője Josh Earnest szerdán még azt közölte, hogy Barack Obama elnök nem gratulált azonnal a a cionista vezető újraválasztásához. Erre mondta David Duke, hogy az ellentét nem Obama és általában a zsidók, hanem az amerikai elnök és a vezető globálcion lobbik között van.

Az Amerikában, Nagy-Britanniában, Franciaországban és szerte a világon meglévő zsidó lobbik akarnak katasztrofális háború Iránnal - fogalmazott a volt képviselő, politikai kommentátor. Ezek a csoportok mindenütt a katonai konfliktus lehetőségét keresik, amely pusztító hatással lehet Irán, az Egyesült Államok és a világ számára - szögezte le az amerikai elemző, és a következményekre is rámutatott: hihetetlen gazdasági katasztrófa, abszolút égbeszökő olajárak, valamint szörnyű tragédiák sorozata a közel-kelti térségben.

Nem az amerikai és a zsidó nép között van konfliktus - erősítette meg David Duke, hanem az elfogadhatatlan, amit Netanjahu, a Likud valamint a zsidó lobbik szorgalmaznak az egész világon. A cionista felsőbbrendűség jegyében szankciókat követelnek minden olyan országban, amely nem támogatja őket. Legyen szó akár Iránról, akár Oroszországról - jelentette ki az amerikai elemző.

A cionista lobbi megszilárdította hatalmát a globális médiában, a globális bankvilágban, amelyet a Federal Reserve irányít, és a cionista lobbi ellenőrzi a Világbankot - összegezte elméletét Davi Duke, aki Louisiana állam képviselője volt 1989-től 1992-ig.

David Duke kijelentette: a cionista szélsőségek igazi célja, hogy megvalósítsák a Nagy-Izrael álmot, megsemmisítsék a palesztinokat, és a nemzetek jogait. Ezek a világcsoportok azt akarják, hogy a világ behódoljon a Zio-globalista gazdaságnak, a Zio-globalista kormánynak, és megszűnjön minden nemzet szabadsága és függetlensége a földön.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat