HunHír.info

2018. Álom hava 09. nap, Bojta napja.

A radikálatlantista kutyát, Kúrcsányit is kitiltanák Oroszországból

2015. március 20. 21:31
Hunhír.info

GYF-petos.jpgOrosz sajtóértesülések szerint Moszkva megtiltaná több mint 200 amerikai és EU-s politikus, állami tisztviselő és közéleti személyiség Oroszországba való beutazását, köztük magyarokét is. Az Izvesztyija szerint 15 magyar állampolgár szerepel a listán, köztük egy volt magyar kormányfő is. Még nagyon szépen minősíti a radikálatlantista bóhert, a bukott szemkilövető diktátort, Gyurcsány Idióta Ferencet az orosz lap.

Tizenöt magyar állampolgár, köztük egy volt magyar kormányfő is szerepel annak a 200 amerikai és EU-s poltikusnak, közéleti személyiségnek a listáján, akiknek Moszkva megtiltaná a beutazást Oroszországba - írta az Izvesztyija című lap.

Az orosz vezetéshez közel álló újságnak egy külügyminisztériumhoz közeli, név nélkül nyilatkozó forrás szivárogtatta ki a listákról szóló információkat. Azt mondta, hogy a korlátozás alá eső személyek között többségben vannak az EU-tagállamok politikusai, tisztségviselői és oroszellenességükről ismert közéleti személyiségei. Ezen kívül az Egyesült Államokban több mint 60 személyt érint a tiltás, de vannak kanadaiak is .

Az Izvesztyija forrása szerint a listán szereplő magyarok között politikusok, tisztviselők, közéleti személyiségek vannak, akik "nyíltan kifejtik oroszellenes nézeteiket, köztük egy volt magyar kormányfő is" - írta a lap.

Az Európában és más kontinensen lévő országokban, egyenként 10-20 fő között van az érintettek száma. Kanadából például 13 vezető kormányzati és parlamenti politikus, illetve állami tisztségviselő került a tiltólistára. A listák nagy része nem nyilvános, de azt bármelyik nagykövetségen meg lehet tudni, hogy valamely ország állampolgára szerepel-e azokon

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat