HunHír.info

2018. Álom hava 19. nap, Bodony napja.

A kilencéves kislány szájába adta a nemi szervét a kegyetlen pedofil

2015. március 18. 20:41
Hunhír.info

Megalapozottnak találta és helyben hagyta a Pécsi Ítélőtábla dr. Makai Lajos vezette büntető tanácsa szerdán a Szekszárdi Törvényszék ítéletét, mely szerint a 40 éves férfi bűnös folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében, ezért őt a bíróság 7 év fegyházra és további 7 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet jogerős.

Menedék - Pálfi

A megállapított tényállás szerint a sértett gyermek anyja és a vádlott egy internetes társkereső oldalon ismerkedett össze 2012 nyarán. Bár nem éltek élettársi közösségben, a férfi egyre több időt, havi 4-5 alkalommal, esetenként 1-3 napot töltött a kétgyermekes asszonynál az egyik Tolna megyei városban. Az asszony egy idő után már rábízta a gyerekeket.

A nő gyakorta nehezményezte a vádlott alkoholizálását, de a férfi italozása ellenére sosem viselkedett agresszíven sem a gyermekekkel, sem pedig vele. A vádlott 2013. augusztus 7-én éjjel az akkor 9 éves kislány szobájába ment, ahol arra szólította fel, hogy nemi szervét a szájába vegye, illetve azt kezével húzogassa. A sértett teljesítette a vádlott akaratát, aki megfenyegette, hogy a történteket senkinek ne merje elmondani, mert megbünteti.

Egy nappal később azonban az anya tetten érte a férfit. A vádbéli napon kezdetben az édesanyja tanult a gyerekkel, majd vádlott felajánlotta, hogy ő folytatja a gyakorlást. Mivel a közös írás, olvasás, számolás gyakorlásra korábban is volt példa, a nő ebbe bele is egyezett, és magukra hagyta őket.

A vádlott rövidesen kiküldte a szobából a sértett öccsét, és becsukatta vele az ajtót. Ezt követően a férfi meztelenre vetkőzött, a sértettet is lemeztelenítette, az ágyra fektette és nemi szervét a sértettéhez nyomta. Az anya felfigyelt arra, hogy nem hallja az olvasás hangjait, ezért benyitott a szobába, ahol a vádlottat a sértetten fekve találta.

A férfit azonnali távozásra szólította fel, és az rövidesen el is ment. A gyereket a következő napon orvoshoz vitte az édesanyja, majd feljelentést tett volt barátja ellen. A szakértői vélemény szerint a vádlottat személyiségzavara nem akadályozta tettei következményeinek felismerésében, és az ennek megfelelő magatartás tanúsításában, vagyis teljes mértékben beszámítható. Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott védője felmentésért jelentett be fellebbezést, így került az ügy a Pécsi Ítélőtábla elé.

Sajnos, nincs Magyarországon halálbüntetés. De lehet, hogy nem bírja ki az állat a hét évet...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat