HunHír.info

2018. Álom hava 17. nap, Tugurkán napja.

Tüntetők tartják blokád alatt a Lánchidat - A rendőröknek azonnal be kellett volna tolnia a rendbontók autóit a Dunába

2015. március 18. 19:12
Hunhír.info

buki_zoltan-250.jpgA magyarországi "demokratikus ellenzékhez" ezer szállal kötődő Büki Zoltán és mintegy ötvenfős hordája, a Demokratikus Magyarországért Facebook-csoport az Alkotmánybíróság működésének az ellehetetlenítése és az Orbán-kormány intézkedései – az útdíj bevezetése – ellen tiltakozik a lezárással. Ötven kocsival vannak kint. A rendőrség megkezdte az intézkedést, a liberálisokkal szemben engedékenység szellemében. Büki és bandája szabadlábon távozhatott.

Menedék - Bayer

Szerda este hatkor mindkét irányban lezárta a Lánchidat a Büki Zoltán vezette Demokratikus Magyarországért Facebook-csoport, amely az erről szóló közlések szerint az Alkotmánybíróság működésének az ellehetetlenítése és az Orbán-kormány intézkedései – az útdíj bevezetése – ellen tiltakozik a blokáddal. Az útlezárásban mintegy ötven kocsi vesz részt.

A környéken hatalmas a közlekedési dugó, a blokádban részt vevő kocsikat rendőrségi felügyelet mellett fél hét előtt kezdték elszállítani, a tiltakozókat igazoltatják. Büki közlése szerint a Lánchidat éjfélig tartották volna lezárva.

A hvg.hu szerint a nemzeti ünnepen is a Büki-horda akciózott a Múzeumkertben az Orbán-beszéd alatt, amikor a visszafogott rendőrök ismételten kesztyűs kézzel bántak az ultraliberális uszítókkal. Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke beismerte, hogy a fő rendbontó, az agresszív proli Büki Zoltán jelenleg is a párt tagja. Szigetvári ugyanakkor úgy mosdatta a törpe gyűlöletpártját, hogy Büki a korábbi demonstrációit "civilként" szervezte. Ja, csak az a kérdés, hogy melyik baráti ország titkosszolgálata támogatja ezt a jól felhasználható bunkót. A rendőrök nem állították elő a liberálprolit, 19 óra 10 perckor ismét megindult a forgalom.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat