HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

A szocion Újhelyi az EP-s haverokkal uszíttat a Jobbik ellen

2015. március 17. 18:54
Hunhír.info

Meg is jött a szocion válasz arra, hogy a Jobbik lemosta a térképről az MSZP-t. A szerencsétlen álbalos globálliberálok a Göncz Kinga -féle módszerrel mószerolják a nemzeti ellenzéket. Az EP-ben uszítanak, majd antiszemitáznak, holokausztoznak. Ez a vonat már elment gyerekek, ez már piszokul nem érdekel semmit, annyit szajkóztátok. Ti csak ennyit tudtok: uszítani a gazdit, hogy idegenből fikázza azt a politikai erőt, amelyik az agyagba döngölt benneteket.

Menedék - Atilla

Az Európai Parlament (EP) szociáldemokrata frakciója kedden kiadott közleményében elítéli a Jobbik általa antiszemitának nevezett támadásait.

A frakció arra reagált, hogy kiderült, hogy a Jobbik egyik politikusa egy általa írt és a múlt héten ismertté vált e-mail tanúsága szerint négy évvel ezelőtt beleköpött a Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe.

"A EP szociáldemokrata frakciója elítéli a magyarországi zsidó közösséget érő folyamatos támadásokat és inzultusokat" - áll a közleményben.

A kommüniké Ujhelyi Istvánt, az MSZP alelnökét, EP-képviselőjét idézi, aki szerint ez a legutóbbi támadás egy újabb a "szélsőjobboldali csoport antiszemita üzenetei" közül.

"Ha igaz, hogy Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő ilyen szégyenteljes tettre vetemedett, akkor nem méltó arra, hogy az Országgyűlés tagja legyen, és ezt minden pártnak világossá kellene tennie" - húzta alá az MSZP alelnöke.

A közlemény szerint akik menedéket adnak azoknak, akik meggyalázzák a holokauszt áldozatainak emlékét, maguk is megbecstelenítik az áldozatokat. Ujhelyi úgy véli: a Fidesz láthatóan vonakodik felemelni a hangját a Jobbik tettei ellen.

"Egyszerűen nem hallgathatunk" - húzza alá Ujhelyi.

A frakció közleménye a képviselőcsoport egyik alelnökét, a szlovén Tanja Fajont is idézi, aki elfogadhatatlannak minősíti a történteket. Rámutat, hogy az EU a totális diktatúrák brutalitása után jött létre, hogy megvédje a szabadságot és az emberi méltóságot, az unióban pedig nincs helye sem az antiszemitizmusnak, sem a gyűlöletbeszéd semmilyen formájának.

A Jobbik szóvivője még szombaton tudatta, hogy a párt vállalhatatlannak tartja és elítéli Kulcsár Gergely négy évvel ezelőtti cselekedetét, amelyet a képviselő a szóvivő elmondása szerint hirtelen felindulásból követett el és meg is bánt. Ezért a párt az ügyet az időmúlás és a megbánás okán lezártnak tekinti - jelentette ki a szóvivő.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat