HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Ez még rosszabb, mintha karlendített volna - A szocion lelőné a jobbikosokat

2015. március 17. 18:31
Hunhír.info

fegyver.jpgAz MTI fotója, valamint a parlamenti ülés felvételének tanúsága szerint Gőgös Zoltán szocialista képviselő Tállai András felszólalása alatt a jobbikos képviselőtársai felé fordulva félreérthetetlen mozdulatokkal mutatta be, hogy mit is tenne a politikai ellenfeleivel. Gőgös a videofelvétel nyilvánosságra kerülése előtt még szánalmas és hazug magyarázatot adott újságíróknak, amiről utóbb bebizonyosodott, hogy semmi köze nincsen a valóságban történtekhez.

Menedék - Baráthosi

A Jobbik felszólítja Gőgös Zoltánt, hogy a választói félrevezetése, valamint a Jobbik - az Ipsos ma nyilvánosságra hozott felmérése szerinti - másfél millió támogatójának szimbolikus kivégzése miatt azonnal mondjon le a mandátumáról. Felszólítjuk továbbá Tóbiás Józsefet, a szocialista párt vezetőjét és Pad Ferenc képviselőjelöltet, hogy határolódjanak el szélsőséges párttársuktól. Ismert, hogy Pad Ferenc választókörzetében aktív kampányt folytat Gőgös. Nagyon bízzunk benne, hogy a szocialista lakossági fórumokon nem ilyen hangulatban és tartalommal szórakoztatják a résztvevőket.

Emlékeztetjük a választópolgárokat, hogy legutóbb a Magyar Liberális Párt párt volt polgármester-jelöltje akarta felakasztani az összes jobbikos érzelmű polgárt. A folyamatosan növekvő társadalmi támogatottság fényében nem meglepődő módon elszaporodó halálos fenyegetések ellenére sem lehet a jobbikos politikusokat megfélemlíteni, a magyar nemzet szebb jövőjébe vetet hitüktől eltántorítani őket - tájékoztatott Mirkóczki Ádám szóvivő.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019 - RegélőLélekből Jövő Jövő - Zöld - Határidőnapló 2019
Könyv - Bolti ár: 5 490 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat