HunHír.info

2018. Álom hava 18. nap, Csekő napja.

Amíg nem rúgják ki ezeket a kozmopolita, ultraliberális, tanárnak titulált egyéneket, nem lesz változás

2015. március 13. 21:58
Kincses Albin - Hunhír.info

mocsar250.jpgA megkeresett intézmények túlnyomó többsége nem jelzett vissza, vagy nemet mondott a Klik és a honvédelmi tárca kérésére, hogy biztosítsák nekik a lehetőséget, hogy részt vehessenek a budapesti állami ünnepségen március 15-én. Lehet, hogy ha valami holokauszt-szeánszra kellett volna őket invitálni, akkor kezüket-lábukat törték volna a nagy igyekezetben a felvilágosult és humanista nevelők.

Menedek - Engdahl

A 307 megkeresett intézményből 263 iskola jelezte: nem igénylik, hogy a Honvédelmi Minisztérium (HM) biztosítsa a lehetőséget diákjaiknak az állami ünnepségen való részvételre – örvendezett a pénteki Népszabadság.

Az iskolákat a HM Nemzeti Rendezvényszervező Hivatala és a Klik levélben kereste meg: mint írták, "e kivételes alkalomból" oda-vissza buszoztatnák a tanulókat. A levél szerint a gyerekek programja a Kossuth téri zászlófelvonással kezdődik, majd a Nemzeti Lovas Díszegység és a Magyar Honvédség Központi Zenekarának vezetésével átvonulnak a Nemzeti Múzeumhoz, ahol meghallgaták Orbán Viktor miniszterelnök beszédjét. Ebéd után családi programok következnek, majd a gyerekek a HM szervezésében közösen elszavalják a Nemzeti dalt.

A Klik közölte: hogy a 307 megkeresett intézményből 44 jelezte, hogy élnek a kormány ajánlatával, és elküldik diákjaikat a fővárosi programokra. Összesen 495 diák részvételét jelezték az iskolák.

Na, éppen itt az ideje, hogy a kormány megszüntesse ezt a brutális ultraliberális túlsúlyt az oktatási intézetekben. Elég volt már az egyes hazaáruló történelemtanárok őrjöngéseiből, a különböző tanári és oktatási hálózatok nemzetellenes aknamunkájából. Ki kell rúgni az összeset, menjenek el árkot tisztítani, mert másra úgysem valók. Amúgy a diákokat megkérdeztétek, hogy akarnak-e utazni, mocskos liboldók? Vagy csak arra telik az energiátokból, hogy azért vinnyogjatok, mert nem akarja az országvezetés, hogy rendőrgyilkos zsidó terrorista nevét viselje egy iskola? Mert emiatt egyből hőzöngött jó pár elkötelezett, független "pedagógus".

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat