HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Bojkottot hirdetett a Vas Népe ellen a Jobbik

2015. március 13. 13:53
Hunhír.info

A Vas megyei Jobbik ezennel megkéri szavazóit, szimpatizánsait, hogy amennyiben nem változik a jelenlegi helyzet és a Vas Népe nem hajlandó érdemben foglalkozni az ország második legerősebb pártjával, úgy mondják le előfizetéseiket, ne vásárolják a lapot, ne támogassák tovább az elképesztő fideszes cenzúrát, amit nap mint nap le akarnak nyomni a torkunkon!

Menedék - Baráthosi

Az 1848-ban meghirdetett 12 pont aktualitásai egy cseppet sem koptak meg közel 170 év távlatából, még mindig küzdenünk kell az abban foglaltakért.

Nemrég megérkezett az Egyesült Államok felkérése – vagy inkább felszólítása – a magyar katonai szerepvállalásra az Iszlám Állam elleni harchoz. Az USA jelentős szerepet vállalt abban, hogy destabilizálódott az a régió, a megoldásban is élen kell járnia, a korábbi sajtónyilatkozatok pedig egyértelműen bebizonyították, hogy az Iszlám Állam létrejötte a Nyugat felelőssége, felfegyverezéséért pedig az Egyesült Államok felel.

Magyarországnak nincs olyan kötelezettsége, mely indokolná, hogy részt vállaljunk egy ilyen katonai fellépésben. A Jobbik határozottan elutasítja, hogy a kormány az ISIS elleni háború kapcsán az elmúlt 25 év euroatlanti nagykoalícióját hívná életre. A szélsőséges szervezet elleni katonai misszió csak parlamenti kétharmaddal jöhet létre, tehát egy Orbán–Gyurcsány koalícióra a Fidesznek égető szüksége lenne. A Jobbik szerint a magyar katonai szerepvállalás „ide importálná a terrorizmust”, beláthatatlan fenyegetésnek tenné ki Magyarországot. Határozott álláspontunk az, hogy humanitárius segélyekkel, illetve más erőforrásokkal – de semmiképpen sem fegyverekkel – támogassuk az Iszlám Állam elleni koalíció sikerét.

A NATO eltávolodott a védelmi szerepétől és egyre inkább támadó szövetségként lép fel. Magyarország sokszor olyan szerepet vállal a NATO-ban, amelyre nincs kötelezettségünk, felajánlás alapján mégis teljesítjük, pedig komoly költségei vannak. Amennyiben a jövőben a NATO-tagságunk inkább kockázati tényezőt, mint védelmi képességet jelent, abban az esetben nem lehet kizárni azt a lehetőséget, hogy kilépjünk a NATO-ból. Az elsődleges cél: Magyarország semlegessége, függetlensége és védelme.

Az egyik legrégebbi hatalmi beidegződés, a cenzúra immár elképesztő mérteket öltött megyei napilapunkban, a Vas Népében. Odáig süllyedt a tájékoztatás kiegyensúlyozatlansága, hogy míg Hende Csaba vagy éppen más fideszes politikusok fogadóórái megjelennek a lapban, addig Bana Tibor országgyűlési képviselőé, a Jobbik Vas megyei elnökének ilyen jellegű eseményei a mostani időszakban nem kapnak sajtónyilvánosságot.

Sajtótájékoztatóinkon nagyon ritkán jelennek meg az újság munkatársai, közleményeinket rendszeresen mellőzi a szerkesztőség, ha pedig valamilyen hír mégis megjelenik a Jobbikról, az is negatív színben igyekszik feltüntetni a pártot és annak tagjait.

A megyei újságírásra – vagy inkább kormánypárti utasításokra – jellemző, hogy a Vas Megyei Közgyűlés által minden évben kiosztott Kuntár Lajos-díjat idén Cseszkó Tamás kapja, aki nemrég még hivatásos balliberális rettegőként szervezte a tüntetést Gyöngyösi Márton képviselőnk ellen a Hit Gyülekezete nevű társaság védőszárnyai alatt, mára pedig a Fidesz kedvenc bértollnokává vált. A Jobbik határozottan tiltakozik nevezett kitüntetése ellen, frakciónk az erről szóló szavazáson ki is fejtette véleményét a közgyűlési jegyzőkönyvhöz.

A Vas megyei Jobbik ezennel megkéri szavazóit, szimpatizánsait, hogy amennyiben nem változik a jelenlegi helyzet és a Vas Népe nem hajlandó érdemben foglalkozni az ország második legerősebb pártjával, úgy mondják le előfizetéseiket, ne vásárolják a lapot, ne támogassák tovább az elképesztő fideszes cenzúrát, amit nap mint nap le akarnak nyomni a torkunkon! - tájékoztatta hírportálunkat Lábodi Gábor Vas megyei sajtófőnök.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat