HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Szabó Gábor furcsállja az MSZP azon megdöbbenését, hogy változatlan a Jobbik politikai programja

2015. március 11. 19:33
Hunhír.info

szabo-gabor.jpgA Jobbik furcsállja az MSZP megdöbbenését azon, hogy a Jobbik a néppárti nyitás jegyében finomított az országos kommunikációján, de tartalmilag egy jottányit sem változtatott a politikai programján. Szabó Gábor párigazgató Lukács Zoltán szocion képviselő kijelentését utasította vissza, amely szerint "szélsőséges, bűnözőkkel kapcsolatot tartó, embertelen párt a Jobbik". Ez már csak azért sem lehetséges, hiszen napi munkájuk kapcsán a legminimálisabb mértékben érintkeznek az MSZP politikusaival - fogalmazott Szabó.

Menedék - Bayer

Jobbik furcsállja az MSZP megdöbbenését azon, hogy a Jobbik a néppárti nyitás jegyében finomított az országos kommunikációján, de tartalmilag egy jottányit sem változtatott a politikai programján. Hiszen mind Vona Gábor, mind a nemzeti párt országos politikusai számtalan fórumon, interjúban leszögezték: a Jobbik nem fog eltérni 2010-es és 2014-es választási programjának alapvetéseitől, attól függetlenül sem, hogy a párt jobban odafigyel országos kommunikációjára, hogy a politikai ellenfelek ne köthessenek bele az élő fába is.

Bár értjük, hogy az MSZP politikusainak ez a hozzáállás nehezen érthető, mert az ő pártjuk az, amely gyakrabban cserélgette programját, ideológiáját, mint egy átlagember az alsógatyáját. Így habár az országot többször nyomorba döntő MSZP-nek csalódást okoztunk, de a bennünk bízó magyar embereknek nem fogunk. Ennek ékes példája, hogy az MSZP vette el kormányon a 13. havi nyugdíjat, de a Jobbik kezdeményezése után, melyben a nemzeti párt országos aláírásgyűjtést indított a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása érdekében, fordítottak a köpönyegükön, és maguk is zászlajukra tűzték ezt a célt. Ezt annak ellenére üdvözöljük, hogy tudjuk: nem az emberek, hanem kizárólag saját hatalmi számításaik érdekében teszik ezt.

Bizonyára frusztrálja a szocialistákat, hogy a Jobbik folyamatosan erősödik, miközben ők öt éve egy helyben toporognak, és reményük sincs a kispárti szerepből való kitörésre. Féltékenységükben vagdalkoznak, műbalhékat kreálnak, mert nem találnak fogást a Jobbikon, miközben őket két és fél évtizednyi korrupció, hazaárulás és bukott kormányzások terhelik.

Ezért semmi okot nem látunk arra, hogy Sneider Tamás kapcsán bármilyen retorzió is szóba kerüljön.

Lukács Zoltán azon kijelentését is visszautasítjuk, miszerint mi „szélsőséges, bűnözőkkel kapcsolatot tartó, embertelen párt” lennénk, hiszen napi munkánk kapcsán csak a legminimálisabb mértékben érintkezünk az MSZP politikusaival- fogalmazott közleményében a Jobbik pártigazgatója.

Az előzmények közé tartozik, hogy az MSZP lemondatná mandátumáról és posztjairól a parlament jobbikos alelnökét, Sneider Tamást egy internetre felkerült hangfelvétel miatt. A Magyar Narancs Online azt írja, a mintegy 10 perces felvételt még 2014. szeptember végén rögzítették egy szekszárdi Jobbik-rendezvényen, ahol egyébként egy rovásírásos táblát avattak fel a Betyársereg jelenlétében. A felvételen Sneider Tamás többek között a jobbikos új kommunikáció, a "cukiságkampány" lényegét magyarázza el és azt mondja, képviselőként nem mondhat ki olyan dolgokat, mint a Betyársereg vagy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Szövetség, amelyekkel megosztják a munkát, hogy hosszú távon a Jobbik meg tudja szerezni a békére és nyugalomra vágyó nyugdíjasok szavazatát. Sneider a lapnak elismerte, hogy ő beszél a felvételen, amelyről azt mondta, nem gondolta volna, hogy hírértékkel bír, mert szerinte minden lakossági fórumon ugyanezt mondja el.

A politikus hozzátette, szerinte a mai kor következménye, hogy olyan szervezetek alakulnak, mint a Betyársereg vagy a Magyar Gárda, és "egyértelmű, hogy ezeknek a szervezeteknek más feladatuk van, mint az ország második legnagyobb pártjának. A közös, ami összeköt minket, az a nemzeti alapon nyugvó magyarságféltés" – közölte.

Sneider a Magyar Narancsnak azt is elmondta, szerinte szocialista politikusok terjesztették el Orbán Viktorról, hogy roma származású, de épp a hangfelvétel készítése előtt pár héttel találkozott felcsúti lakosokkal, akik azt mondták neki, hogy a miniszterelnök édesanyja roma.

Hunhír.info - magyar narancs - mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat