HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

Simicska ki akarja tényleg nyírni Orbánt: „Ügynök volt"

2015. március 08. 20:32
Hunhír.info

Simicska Lajos azt állítja, hogy Orbán Viktor a katonaságnál jelentett róla. A vállalkozó erről a Mandinernek beszélt. Azt mondta, már 22 éves korában biztosan tudta, hogy van dossziéja. A róla szóló aktát megpróbálta kikérni, de a rendszerváltáskor eltűnhetett, bár Simicska szerint Moszkvában még meglehet. De azzal, hogy a cionista, atlantista szekta tévéjén beszél, egyből hiteltelenné teszi.

Simicska Lajos a Mandinrenek adott interjújában arról beszélt, hogy volt valaki a katonaságnál, aki odament hozzá magától és elmondta. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Simicska Lajos erre úgy válaszolt, hogy nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitalálják együtt, miket írjon.

Az újságíró ezután megkérdezte, hogy Orbán Viktor volt-e az illető. Simicska Lajos azt mondta, hogy igen. Elárulta azt is, hogy később, amikor találkozott a mostani kormányfővel, akkor Orbán Viktor azt mondta neki, hogy alá akartak íratni vele, de ő nemet mondott.

Sokáig hitt Orbánnak

Harminc éven át hittem abban, hogy Orbán Viktor nem írta alá a beszervezési nyilatkozatot, de most már kezdek elbizonytalanodni, látva mindazt, ami az oroszokkal történik, például a paksi bővítést - mondta Simicska Lajos, az ATV Szabad szemmel című műsorában.

Moszkvában minden megvan

A tévéműsorba betelefonáló üzletember elmondta, korábban látta a róla szóló jelentéseket. "Nem állítom, hogy ezek között ott volt Orbán Viktoré, ezt nem tudhatom. Mára viszont minden eltűnt, sem a levéltárban, sem az aktív anyagok között nem található a dossziém" – állítotja Simicska Lajos. Hozzátette, Moszkvában szerinte még meglehetnek a bizonyító erejű jelentések, ott minden anyagot megőriztek.

Hunhír.info - origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat